YouTube Yorum taslağı siyah görünüyor

hayallerim var

Hectopat
Daha 2 saat önce başka biri daha açmış aynı konuda muhtemelen genel bir problem var ama ben yine de sorayım istedim. Koyu modda kullanıyorum ve SS de atacağım onda göründüğü gibi yani. 1 hafta önce böyle değildi. 2 gün önce fark ettim bunu.

Daha 2 saat önce başka biri daha açmış aynı konuda muhtemelen genel bir problem var ama ben yine de sorayım istedim. Koyu modda kullanıyorum ve SS de atacağım onda göründüğü gibi yani. 1 hafta önce böyle değildi. 2 gün önce fark ettim bunu.

Aynısını ben de yaşıyorum ama idare etmeniz için şöyle bir öneri sunayım kendimce; yazdığınız yazıyı direkt okumak istiyorsanız uzun yazıları nasıl kopyalarsak o şekilde yazıların üzerine iki defa sol tık yapın mavi içinde gözükeceği için yazıları yazdıktan sonra okuyabiliyorsunuz. Yorum attıktan sonra yorumu silmekle uğraşmak yerine bu daha pratik bir çözüm olacaktır.

O bir sorun değil sanırım ben koyu temaya aldığımda her yer siyah oluyor yorumların siyah olması normaldir.

Bundan bahsediyorsunuz değil mi? Aynı durum bende de var çözemedim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-15 034752.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-15 034752.png
    8,9 KB · Görüntüleme: 39
  • Ekran görüntüsü 2024-12-15 034803.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-15 034803.png
    9,3 KB · Görüntüleme: 41
Bende de bu sorun oluyor da herhangi bir çözüm bulamadım.

Genel bir sorun vardır diye düşünüyorum yeni fark ettim bende.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı