YouTube Yorum yazarken yazı rengi siyah görünüyor

willkommen

Hectopat
Daha fazla  
YouTube'da yorum yazarken yazılar siyah görünüyor. Karanlık mod kullandığım için yazarken ne yazdığım belli olmuyor. Enter yapınca yazılar beyaz görünüyor bunda bir sıkıntı yok ama yazarken karanlık modda yazıların siyah olması sıkıntı, kontrol etmesi zor. Dün yoktu bu problem bir anda oldu.

Bendede açıklamalarda öyle önbelleği ve veri sil yap belki düzelir ama kendi riskinle yap. Youtube böyle sorunları çözeceğine logolarını pembeye değiştiriyorlar.

YouTube'da yorum yazarken yazılar siyah görünüyor. Karanlık mod kullandığım için yazarken ne yazdığım belli olmuyor. Enter yapınca yazılar beyaz görünüyor bunda bir sıkıntı yok ama yazarken karanlık modda yazıların siyah olması sıkıntı, kontrol etmesi zor. Dün yoktu bu problem bir anda oldu.
Benimde başıma telefonda geldi bu durum, 2 ay öyle kaldı sonra kendiliğinden düzeldi. Büyük ihtimalle Youtube kaynaklı bir sorun, güncellemeyle giderildi.

Ben böyle bir çözüm buldum kullanıyorum deneyin...
Ayarlar/ Erişebilirlik / Karşıtlık temalarındaki seceneklerden birini seçince youtube da yorum yazarken görünüyor...

Dosya Ekleri

• 2.png
    2.png
    52,3 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleme:
Hocam Dark Reader tarzı eklentiler kullanıyorsanız uyumsuzluk yaratabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı