Yosemite 10.10.4 Missing Bluetooth Controller Transport Hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Transmac ayarları derken nereden bahsediyorsunuz hocam ? Recep hocanın verdiği linkteki yosemite 10.10.4 linkinde anlatılan DMG kurulumundan bakarak uygulamaya çalıştım fakat bendeki Transmac ile aynı değil galiba, "sol kolondan USB diskinize sağ tıklayın ve Save imaj of disk seçeneğini seçin" burdaki gibi yapınca hata veriyo. Ben USB belleğe sağ tıklayıp format menüsünde bir MAC birde Disk Image diye seçenek vardı ben Disk Image dedim verdiğiniz linkteki DMG dosyasını seçtim USB den boot ettim ama windows açılıyor.

ISO dosyasını indiriyorum şimdi ISO dosyasını Win32 Disk Imager ile kurabilir miyim?

Son düzenleme:
Hocam kusura bakmayın çok soru sordum ISO dosyasının inmesine çok var da internetim biraz yavaş, DMG kurulumunu mu yanlış yaptım acaba detaylı olarak anlatabilir misiniz?

Hocam ne DMG dosyasını boot ettirebiliyorum ne ISO dosyasını Win32 Disk Imager ile de yazdırdım Transmac ile de yazdırdım ama bir türlü boot ettiremedim hocam yardım eder misiniz.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
Buradaki dosyaları Show Hidden Files işaretliyken görebiliyorum yani klasörler ve dosyalar gizli olarak görünüyor.

Bunlarda Transmac ayarlarım
ayar 1.jpg
ayar 2.jpg
ayar 3.jpg

Hocam yeni sürüm Transmac ile yazdırdım dediğiniz gibi, benim PC de boot etmedi, diğer PC de boot etti chameloon bootloader çıktı. Boot etmeyen PC de boot ayarları dediğiniz gibi yapılı Secure Boot kapalı, Satta modu AHCI, UEFI diğer ayarlar benim biosumda yok sorun nerede acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı