Yosemite 10.10.4 Missing Bluetooth Controller Transport Hatası

bynk

Hectopat
Daha fazla  
Her türlü kodu denedim transmac ile bazı kext sildi sonuç yine olumsuz.
Bu forumdaki "OS X 10.10.4 Yosemite RAW Kurulum İmajı" konudan çektim sıkıntısız yazdırdım bellege.
Sistemim :
İşlemci : Intel Pentium G3258
Anakart : Gigabyte GA-H81M-S2PV
RAM'ler
G Skill Ripjaws F3-12800CL9-4GBRL4 GB DDR3-1600
PNY XLR8 DDR3 4GB 1600MHz (PC3-12800) CAS 9 1.65
Ekran kartı XFX Radeon HD 5770
Ses : Realtek ALC887
Ethernet : Realtek RTL8168/8111
SSD : PNY 240GB CS1111 internal 2.5 inch SATA III
HDD : Toshiba 1TB 7200 RPM 32MB Cache SATA 6.0Gb

Sildiğim Dosyaların listesi ve aldığım hata resim 1 ve 2 de görünmektedir.
İzlemem gereken yol varsa lütfen yardımlarınızı bekliyorum .
Aynı başlıkta konu var biliyorum fakat yazma yetkim ve yetkililere özel mesaj gönderme yetkim olmadığı için konu açmak zorunda kaldım.

Dosya Ekleri

• 1.JPG
    1.JPG
    30,7 KB · Görüntüleme: 275
  • 2.JPG
    2.JPG
    414,1 KB · Görüntüleme: 278
Son düzenleyen: Moderatör:
  • Config.plist dosyanı Wordpad ile aç ( USB-> EFI-> CLOVER-> Config.plist). Ve Graphics kod satırını bul. Ve aşağıdaki kodları koy:
Kod:
<key>Graphics</key>
    <dict>
        <key>FBName</key>
        <string>Vervet</string>
        <key>Inject</key>
        <dict>
            <key>ATI</key>
            <true/>
            <key>Intel</key>
            <false/>
            <key>NVidia</key>
            <false/>
        </dict>
        <key>PatchVBios</key>
        <true/>
        <key>VideoPorts</key>
        <integer>4</integer>
    </dict>
  • İkinci olarak, Transmac ile System-> Library-> Extensions içine ulaş. AppleACPIPlatform.kext yedeğini aldıktan sonra aşağıdaki AppleACPIPlatform.kext ile değiştir.
    Dropbox - AppleACPIPlatform.kext (1).zip
  • Son olarak Clover Boot Menu-> Options-> Boot args satırına diğer komutların yanına şunları ekle:
    -x -f dart=0 PCIRootUID=1 npci=0x2000

Hocam cevabınız için teşekkür ederim yöntemleri tek tek yapacagım ve sonucu buraya yazarım . Peki o sildiğim dediklerimi atayımmı geri yoksa gerek yok mu

Geri koyarak dene. Olmadı tekrar kaldırarak.
Tamam hocam tek tek denerim . Çok kısa bir sorum daha olacak; Önceki 10.7 , 10.8 , 10.9 sürümleri yüklemişliğim var. Aynı ekran kartı ile hepsinde de ek birşey yapmadan 5770 diye tanımıştı. Ben diğer dahili Intel' i anakart üzerinden kapatsam da sade ATI' yi kullansam nasıl olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Üstadım merhaba konuya biraz oldu fakat denedim bir yerde takıldım yazmadım denemeyi bırakmıştım fakat tekrar kurmak için denemek istedim . Yaptığım 10.0.4 kalıbını yazdırdım "Win32DiskImager" programı aracılığı ile 16 gb flaş belleğe ve herhangi kext silmedim.
Dediğin komut kısmını değiştirdim 1. resimde görüleceği gibi
Daha sonra transmac ile dediğin dosyayı defalarca denedim fakat böyle bir hata alıyorum . (2.resim)
Sonra 2. işlem olmayınca yukardaki komutu girdim yine bu bluetooth hatası

@montezuma

Dosya Ekleri

• 1.JPG
    1.JPG
    50,1 KB · Görüntüleme: 258
  • 2.JPG
    2.JPG
    19,3 KB · Görüntüleme: 248
Üstadım programdanmı kaynaklanıyor bilmiyorum fakat ben o dosyayıda sildim atmaya çalışıyorum yine aynı uyarı aynı dosya var diyor fakat dosyayı sildim hatta sildikten sonra flas belleği çıkart tak yapıp programıda yönetici olarak tekrar açıyorum silinmiş dosya görünmediği halde yine aynı uyarıyı alıyorum bu belleği başka görüntüleyebileceğim bir program varmı veya bunu nasıl cözerim.

@montezuma

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı