Yosemite Atheros 9285 Çalışmama Sorunu

sevvda

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bugün 10.10.1 kurdum pc me. Yalnız kurulumu tamamladım ama sorunlarım şöyle.

1. Wifi ketx çalışmıyor athores are 9285

2.Önyükleyici yi nasıl kurucam nvdia ketxleri yuzunden nv_didable=1 komutyla açıyorum ama açılışt ekran bozulup pc hemen açılıp masa üstü geliyor.

3.Pc de ani takılmalar oluyor.

Sistem;
Lenovo g580 20150
İntel i5
Nvdia gforce 610m
500Gb hard dc
4gb ram
Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Atheros için bağlantıdaki kext ile denemediysen bir dene. Ve her zaman yazıyorum. Herhangi bir kext yükleme / silme yaptıktan sonra mutlaka rebuild cache yapın.

System / Library / Extensions içinden NVIDIA / AMD / ATI kextlerinin yedeklerini aldıktan sonra silip tekrar dene.

Rebuild cache yapmayı bilmiyorum . Ve alttaki dediğinizin aynısını yapmıştım. Değişen birşey olmamıştı. Efendim bu PC için en uygun stabil calisan Mac sürümü hakkında bir bilginiz varmı onu kurayım? Wi-Fi kartı destekli ama Atheros ar-9285' i çalıştırmadı.

Windovs' un bluescreen' den bıktım. Sürekli hata veriyor geçen gün online iş görüşmesinde aniden kapanıp bluescreen geldi. Halimizde malum, öyle kayda değer bir paramızda yok ki Mac alalım. Linux ise başlı başına uzman için. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim tekrar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı