Yosemite "Can't find /System/Library/Kernels/amd64" Hatası

Enginnn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, AMD sisteme Mac Yosemite kurmaya çalışıyorum fakat hata alıyorum. En sonunda bilgisayar reset atıyor kendine. Elma ekranına gelemedim bir türlü.

3vMOAr.jpg
pXk5Xq.jpg
WgaXbN.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel sürümü indirdim. Kurulum başarılı şekilde bitti yazdı. Fakat sistemi yeniden başlat dediğinde o şekilde kaldı. Reset düğmesi ile başlattım ve şuan elma logosunda kalıyor. Yapılandırmaya geçemedim.

Kurulum başarılı bir şekilde oldu ve bilgisayarı şimdi yeniden başlat yazısı çıktı. Yeniden başlata basdığımda panic hatası aldım.

-x -v GraphicsEnabler=No Her seferinde bu komut ile güvenli modda açmam gerekiyor bunu nasıl çözebilirim.

Güncel sürümü indirdim. Kurulum başarılı şekilde bitti yazdı. Fakat sistemi yeniden başlat dediğinde o şekilde kaldı. Reset düğmesi ile başlattım ve şuan elma logosunda kalıyor. Yapılandırmaya geçemedim.

Kurulum başarılı bir şekilde oldu ve bilgisayarı şimdi yeniden başlat yazısı çıktı. Yeniden başlata basdığımda panic hatası aldım.

-x -v GraphicsEnabler=No Her seferinde bu komut ile güvenli modda açmam gerekiyor bunu nasıl çözebilirim.

Yardım edebilecek yok mu

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı