Yosemite Clover Kernel Değiştirme

yosmate

Hectopat
Katılım
17 Ekim 2015
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese iyi günler dilerim. Sitenizden indirdiğim 10.10.5 raw dosyasına transmac ile kernel değiştirmede problem yaşıyorum. 2 senedir sadece chameleon bootloader kullandığım için, onunla oluşturduğum USB kurulum dosyasında System/Library/Kernels dosyası gözüküyor ve kernel değiştirme işlemini gerçekleştirebiliyorum. Fakat transmac ile 10.10.5 raw dosyasını açtığım zaman S/L/Kernels dosyası gözükmüyor ve kerneli nasıl değiştireceğimi bulamadım. AMD Fx8320 için kernel dosyası ve gerekli kextleri indirdim. Kalan son işlem gerekli yerlere atmak olacak fakat işin içinden çıkamadım. Clover'da kernel farklı bir yere mi atılıyor ? Yardımlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@montezuma çok teşekkür ederim fakat raw dosyasını yazdırmadan önce de yazdırdıktan sonra da baktım, ikisinde de bulamadım packages klasörünü.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@montezuma Malesef böyle, win32 disk imager ile yazdırdım gözükmüyor, yine de teşekkür ederim uğraştığınız için.
Ekran Görüntüsü (8).png
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı