Çözüldü Yosemite GeForce 210 Ekran Kartı Driver Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

emresaygin

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yosemite kurdum. Şu anda ekran kartı hariç bütün driverler tam ama bir türlü ekran kartını kuramadım. Ekran kartı modelim Nvidia geForce 210 kext vs. indirdim ama yine olmadı. Çok uğraştım çözünürlüğü arttırmak için de uğraştım o da olmadı. Anakart modelim Asus h61m-pro. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forum sayın TP kullanıcıları.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitor bağlantın nedir? Portları değiştirerek dene. Clover Graphics Inject NVIDIA kullan. Intel işaretli ise kaldır. Inject EDID işaretli ise bunuda işaretli/İşaretsiz olarak dene.

Monitor bağlantın nedir? Portları değiştirerek dene. Clover Graphics Inject NVIDIA kullan. Intel işaretli ise kaldır. Inject EDID işaretli ise bunuda işaretli/İşaretsiz olarak dene.
Bağlantı olarak DVI kullanman gerek.
Natit.kext ile nvidia cuda kurup clover bootloader ayarlarından nv_disabler=1 komutunu silip sonrasında graphics menüsünden nvidia ile ilgili tüm seçenekleri seçip öyle boot etmen gerek. :D

Arkadaşlar cezam yeni bitti cevap veremedim kusura bakmayın. Sorunu açılışta nv_disable=1 vardı bunu kaldırdım birde config'den intel true idi burdanda intel'i false Nvidia'yı true yaparak hallettim yardımlarınız için teşekkürler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı