Yosemite Kasma ve Ekran Kartı Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aynen abi ben yanlış yere giriyormuşum buldum şimdi

Abi ordaki anlatılanlara göre yaptım düzeldi ayrıca tek tek başladım kextleri önce touchpadi kurdum sıkıntı çıkarmadı sonra batarya için olan kext'i yükledim sıkıntı çıkarmadı şimdi ses sürücüsü kurucam bakalım ne olucak.

Hepsi olabilir. Bunları Windows üzerinden Tansmac program kullanarak (System/Library/ Extensions) tek tek silerek dene bakalım, hangisi problem çıkartıyor.
Ayrıca Voodoohda kurduktan sonra System/Library/ Extensions içinde HDADisabler diye bir kext varmı kontrol et. Yoksa, yine aynı klasördeki ApplaHDA.kext yedeğini aldıktan sonra sil. (yedeği mutlaka al!)
abi sıkıntıyı voodootsyn yapıyormuş hallettim o işide kamera için hangi sürücüyü kurmam gerekiyor

Dosya Ekleri

• pencere.jpg
    96,8 KB · Görüntüleme: 160
Facetime yada Photobooth açıp denedinmi? Şu konuyu takip ettinmi?
Abi ekran kartıyla ilgili şöyle bir sıkıntım var. Ekran kartını falan tanıdı ama bir yere tıklayınca ekran titriyor. Mac OS X açılırken ekran titriyor, beyaz bir çizgi geçiyor. O neden oluyor acaba?

Facetime yada Photobooth açıp denedinmi? Şu konuyu takip ettinmi?
Abi yukarıda söylediğim beyaz çizgilerden kurtulmak için ne yapmalıyım? Bir yardım edebilirmisin?

Son düzenleyen: Moderatör:
KernelAndKextPatches satırına koyacaksın. Vietnam Tool güncel sürümünü dene.
Yok abi denedim olmuyor. En son sürümü denedim. Daha önceki kullandığım sürümü denedim olmuyor. Touchpad'i ve VoodoHDA'yı kuruyorum. Louncpad'e VoodooHDA uygulaması geliyor . Tıklıyorum tepki yok. Sistem tercihlerinden ses'e geliyorum orada da aygıt bulamıyor. Touchpad zaten çalışmıyor. Bu arada Yosemite 10.10 kurdum abi. Daha önce yaptığım gibi 10.10 kurup oradan 10.10.3'e güncelliyeceğim. Abi şu sürücüler bir kurulsa.

MEGA
Şu kextleri kext utility ile kur.
Clover config dosyana şunu ekle
Kod:
<key>KextsToPatch</key>
<array>
    <dict>
        <key>Comment</key>
        <string>Second Stage Patch 1</string>
        <key>Find</key>
        <data>hcB0XUg=</data>