Yosemite için AMD Kernel

deeblogkay90.blogspot.in bloğundan 10,10,1 sürümünü indirebilirsin. Hatta ben şöyle yaptım: Verdiğim siteden dmg dosyasını indirip /System/Library/Kernels/ içindeki dekaykernel dosyasının ismini kernel olarak değiştirip şu an indirmiş olduğun sürümün kerneliyle değiştirip kurulumu yapabilirsin.

Ekran kartımı tanıtabilirsem rehber hazırlayağım zaten. Ama şunu not olarak söyleyeyim; 2 harddiskin varsa Niresh 10,9,0 sürümünü indir zaten o sorunsuz kuruluyor. Yosemite' yi kurmayı düşündüğün hardiski boş bırak ve Niresh 10,9,0' ı diğer harddisk' e kur ve çalışabilir durumda olsun. Sonra yukarıda dediklerimi yap ve 1. harddiske Yosemite kurulumu yap. Kurulumdan sonra büyük ihtimal açılmayacak. O zaman 10,9,0' a geç ve ismini kernel olarak değiştirdiğin dosyayı 1. harddiskteki /System/Library/Kernels/ içine kopyala ve değiştir. Tekrar Yosemite' ye geç büyük ihtimal açılacak.

Eğer açılmazsa yine 10,9,0' a geç ve Chameleon bootloaderı 1. harddisk' e kur.

Bol şans.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı