Yosemite Kurulum Sorunu

bkavakci

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Meslek
video kurgu, grafik animasyon
Merhaba arkadaşlar, burda sunulan Yosemite 10.10 raw imajıyla boot etmeye çalışıyorum.
Fakat ekran kartından kaynaklanan BluetoothController hatası alıyorum.
Ne denedimse geçemedim?

GraphicsEnabler Yes,No
NVDAkextleri silmeyi denedim yine olmadı.
Clover bootloaderın içinde olan kextlerle birlikte boot etmesini istediğimde de yine aynı sorunu veriyor..

Bir de ilk boot etmeye çalıştığımda doğrudan reset atıyordu. Onu da Clover Options da bulunan Kernel RM Pacth ile çözebildim..

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Mutlu pazarlar.

Adının tam PM de olabilir emin değilim.
Clover Boot ekranında alttaki çark kısmında geliyorsun. Orda binaries patching gibi bir seçenek var en altlarda. Kernel RM ya da PM olabilir bunu aktif ediyorsun.

Hocam senle ben aynı problemleri yaşadık ben problemi usb min yerini değiştirerek çözdüm sende öyle dene örneğin 2.0 a taktıysan 3.0 a tak veya tam tersi şahsen bende 3.0 da çalıştı diğer insanlarda 2.0 da çalışmış sanırsam bu donanım sistem ile alakalı bir durum flashbelleğe kadar etki eden bir problem diyebilirim çözümüde 2 yolla aşabilirsin yabancı forumlardada araştırdım 1.si usb ni farkı girişlere tak 2.si farkı bir usb kullan kolay gelsin ben şahsen Kingston ve Sandisk ten şaşmıyorum geçenlerde farklı ucuz bir flashbellek ile w8 kurayım dedim meğerse tüm problemin flashdan olduğunu anladım sende dene :) kolay gelsin sonuçları bekliyoruz :)

Hayır masa üstü sistem
Msi gaming 5 ana kart
İ7 4770
Gtx 760

Ekran kartı ile ilgili biliyorum daha önce aynı sisteme aynı bios setuplıya mavericks kurdum ama yosemite boot edemiyorum

Aldığım hata ektedir
ImageUploadedByTapatalk1414334834.032049.jpg

Nvidia kextlerini silerek denediniz mi her ihtimale karşı masaüstüde olsa belliki sorun çıkarıyorlar. Size tavsiyem ekran kartını kurulum tamamlandıktan sonra yüklemeyi denemeniz

Evet kextleri silerek denedim, hatta o da yetmedi. bios dan onboard ekran kartini devreye soktum. onla da denedim yine sonuc alamadim. Tekrar belirteyim bu sisteme şuan mavericks belleği taktiğimda boot edebiliyor ve kurulum ekranına gelebiliyorum. Sadece yosemite de sonuç alamadım.

Yok mu yardim edebilecek biri ? @Recep Baltaş mesela?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı