Yosemite Soluk Ekran Problemi

Yahu niye yeniden kurdun ki. :) Anlamadım. :) Bootloader sorunu olduysa kaldırmasıda basit Mac yüklü bölümdeki boot dosyasını silmen yeter hatta temiz olsun dersen EFI ve EFI Backup klasörünüde silersin oldu bitti. Chamelon daha basittir.

Tahmin ediyorum; install boot0ss in MBR seçmedin. Onun için olabilir boot error.

Bu arada konu amacından saptı biraz ama neyse. Bari deneme yaparken yedek almayı unutma. :) OSX sevdasına neler yapıyor insan. :)

chamelon da boot etmedi hocam sıfırdan disk hazırladım inadına yosemite :D sorun yok benim içinde mutlu sona bir varabilsek...
bu arada forumda usbsiz boot edemeyenin bir tek ben olmadığımı gördüm yosemite için tabi acaba diyorum mavericksi mi denesem ? bu arada maverickstede aynı ekran sorunu devam etmişti :\ ve yinede yosemite daha bi hoş göründü gözüme :D ve sence gerçekten bootloaderla alakalı olabilirmi bu çünkü düşününce hani parlaklıktan ziyade renkler ile ilgili bir sorun gibi bu çünkü maşallah el feneri gibi ekran ancak renkler aşırı soluk kafam yine karıştı
kurulum tamam 1-2 saate evdeyim tekrar devam azıcık kafam daha doğrusu kafan dinlensin allah razı olsun cidden çok yardımcı oluyorsun bana

Son düzenleme:
Allah razı olsun.
Benim için bu yeter.
Başkasının sorunları benzer gibi duruyor ama hata şurada birçoğu kullandığı sistem hakkında bilgi sahibi değil UEFI sisteme sahiptir ama MBR kurulum yapmaya çalışır. Sonra niye olmadı. Baltaş kurar ben de kurarım gibi söylemler falan filan. :) Bu Hacintosh o kadar tuhaf ki aynı laptop farklı olan sadece işlemci serisi birisinde olmayan sorun diğerinde oluyor.

Sistemi normal şekilde boot edebilirsen gerisi gelecektir emin ol. :)

Yosemite ile devam. :) Yosemite zaten Retina ekranlarda daha net olduğu söyleniyor. Renkle ilgili sorununuzu Sistem Tercihleri-Ekran-Renk ekran renklerini calibre edebilirsin. Yani Gamma değerini aşağıya çekersin biraz daha net olur.

Yönetim bana ceza vermiş anca cevap yazabildim :D gönlünün tok olmasına sevindim ve hala çözüm bulamadım ekrana içim gidiyor ama yosemite.app indiriyorum kemal alkının anlatımı veya unibeast ile denemeyi planlıyorum bu sefer

Benim için bu yeter.
Başkasının sorunları benzer gibi duruyor ama hata şurada birçoğu kullandığı sistem hakkında bilgi sahibi değil UEFI sisteme sahiptir ama MBR kurulum yapmaya çalışır. Sonra niye olmadı. Baltaş kurar ben de kurarım gibi söylemler falan filan. :) Bu Hacintosh o kadar tuhaf ki aynı laptop farklı olan sadece işlemci serisi birisinde olmayan sorun diğerinde oluyor.

Sistemi normal şekilde boot edebilirsen gerisi gelecektir emin ol. :)

Yosemite ile devam. :) Yosemite zaten Retina ekranlarda daha net olduğu söyleniyor. Renkle ilgili sorununuzu Sistem Tercihleri-Ekran-Renk ekran renklerini calibre edebilirsin. Yani Gamma değerini aşağıya çekersin biraz daha net olur.

Kemal alkının yönetmi ile kurulum bile gerçekleştiremedim oysa ki hazırlamak için epeyde uğraşmıştım unibeast denesem mi acaba diyorum ? :\

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı