Yosemite'de Asus Wl-167g V3 Wi-Fi cihazım çalışmıyor

TurkishKnight

Kilopat
Daha fazla  
Maverick'te çalışan Asus wl-167g v3 cihazım Yosemite'de çalışmıyor. Driverleri Asus'un sitesinden indirdiğim halde dock'ta zıpyalıp duruyor ve yanıt vermiyor. Sizce bir çözümü var mıdır? @Recep Baltaş

1.png

Sistem özelliklerim;
  • İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-3330 CPU @ 3.00GHz
  • Ankart: H77-DS3H rev1.1
  • Ekran kartım: GTX 550Ti

Gerekli ise daha fazla bilgi verebilirim.
Önemli gördüğüm yerlerinde resmini çektim, işe yarar mı bilmem.

Sistemde yüklü olan kextler;

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

8.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var. Hanüz bir çözüm bulamadım. Bende ki cihaz INCA IUWA-300N
Mavericks te sorunsuz çalışan driver yosemite de çalışmadı.
Wireless Network Utility yi açmaya çalışınca 2 kere zıplıyor sonra kayboluyor :)
Bakalım belki uyumlu bir kext çıkar.

Aynı sorun bende de var. Hanüz bir çözüm bulamadım. Bende ki cihaz INCA IUWA-300N
Mavericks te sorunsuz çalışan driver yosemite de çalışmadı.
Wireless Network Utility yi açmaya çalışınca 2 kere zıplıyor sonra kayboluyor :)
Bakalım belki uyumlu bir kext çıkar.

Maverick'te çalışan kextlerin Yosemite'de çalıştığı söyleniyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Bir de @Recep Baltaş ve @blackandyellow'ın görüşlerini almak isterim belki vardır bir çözümü.

Kext'ler artık imzalanmış olmalı. Şu komutu eklemiş olmak zorundasınız imzasız Kext'lerin çalışması için:

Kod:
kext-dev-mode=1

Bende ki sorun USB 3.0 sorunuymuş. Wireless adaptör kasanın arkasında ki 3.0 portlarına bağlıymış dikkat etmemişim.
Mavericks te kullandığım kesxtleri ve wireless utlity programını kurdum sorunsuz çalıştı.
USB 3.0 portları hala çalışmıyor. Çok ihtiyacım yok ancak çalışsa fena olmazdı :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı