Yotaphone 2 İkinci ekran dokunmatik çalışmıyor

184424

Hectopat
Makaleler
2
Arkadaşlar Yotaphone 2 adlı telefonumun ana ekranı sıkıntısız çalışıyor. Fakat arka ekranı çalışıyor ama dokunmatik basmıyor. Deniyorum olmuyor. Arka ekranı daha yeni satın aldım düşürdüğüm için arka ekranı aldığım ekranla değiştirdim. Parçalar aynı. Fakat sorunsuz çalışmasına rağmen dokunmatiği basmıyor. Yakın zamanda ön camı da tamir olması için yollayacağım.

Yotaphone sıfırı şu an 700 civarında satılmakta. Arka ekran fiyatı ise neredeyse telefon fiyatının yarısı. Keşke almasa idin.
Aslında haklısınız. Fakat güven veremiyorum onlara. Fiyatlar çok değişiyor. Fikriniz var mı acaba dokunmatiğin çalışmaması ile ilgili? Hatta başımda şu bile geçti. Bana gelen ekranın içinde çizik vardı ve normalde bu çizikler tamir edilemez gidip yenisi alınması gerekir. İlginç bir şekilde telefonun çizikli kısmına bir baskı uygulayıp yeniden başlattık ve bu sorun ortadan kalktı.
Halen cevap alamadım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı