Yotaphone 2 - Rus yapımı Android akıllı telefon

zaphod

Kilopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Yotaphone 2 rus yapımı bir Android akıllı telefonmuş. Telefonun özelliği arka kapağında e-ink ekran bulunması. Çok ilgimi çekti bu özelliği. E-kitap meraklıları için, internet üzerinden çokça yazı, makale okuyanlar için harika bir olay. Ek olarak e-ink ekran akıllı telefonların sarj problemi için de güzel bir alternatif fikir olabilir. Çünkü e-ink ekran e-kitap okuyuculardan bildiğimiz üzere çok az batarya gücüyle çalışıyor.

2 Aralık'ta tanımı yapılacakmış diye okumuştum bir yerlerde. Bu telefonun ilk modeli olan Yotaphone Türkiye'de satışa çıkmamış sanıyorum ama bu yeni model gelir mi acaba?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Türkiyeye geleceğini sanmıyorum fakat yurt dışı fiyatı 700 dolar civarında Türkiye'ye gelmiş olsa çok yüksek fiyattan pazara ulaşır bu da bu özellikteki bir telefon için ideal olmaz. Bunun yerine Zenfone 2'nin gelmesini bekleyin. Fiyat performans olarak daha bu telefondan çok daha üstün.

Türkiyeye geleceğini sanmıyorum fakat yurt dışı fiyatı 700 dolar civarında Türkiye'ye gelmiş olsa çok yüksek fiyattan pazara ulaşır bu da bu özellikteki bir telefon için ideal olmaz. Bunun yerine Zenfone 2'nin gelmesini bekleyin. Fiyat performans olarak daha bu telefondan çok daha üstün.

Türkiye pazarına 1950 lira civarında bir fiyatla girecekmiş. Zenfone 2 ile aynı klasmanda sayılacak bir telefon değil bence Yotaphone. Çift ekranlı bir telefonu Zenfone 2 gibi fiyat & performans ürünü bir telefonla karşılaştırmak biraz garip olur.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı