"You Are an Idiot" sitesi telefona zarar verir mi?

SessizOyuncu35

Centipat
Daha fazla  
Hocam, şimdi ben you are an idiot CC sitesine girdim. Safe version bir de web kısmına girdim, üstüne tıklayınca 3 tane birden sekme açtı, bende kapattım sonra Chrome verilerini vs. temizledim komple. Ama telefona veya hesaplara zarar verir mi?

Hocam ben youareanidiotun CC sitesi var o siteye kendim girdim sonra sitede karşıma çıkan görüntüye basınca 3 tane sekme açtı. Ben basınca açtı kendi kendine değil ben sonra Chrome verilerini sildim ama cihaza zarar gelmez değil mi veya hesaplara. Kendi kendine açılan bir şey yok.

Hocam ben youareanidiotun CC sitesi var o siteye kendim girdim sonra sitede karşıma çıkan görüntüye basınca 3 tane sekme açtı. Ben basınca açtı kendi kendine değil ben sonra Chrome verilerini sildim ama cihaza zarar gelmez değil mi veya hesaplara. Kendi kendine açılan bir şey yok.
Cihaza Kaspersky indirip taratın.

1706807093658.png

Siteye girdiğimde Malwarebytes'ın eklentisi siteye girişimi engelliyor. Şimdi siteyi VirusTotal'de taratıyorum:

Sakıncalı duruyor, web site üzerinden çerezleri çalıyor olabilirler. Girdiğiniz tarayıcıdaki çerezlerini sıfırlayın, sonrasında şifrelerinizi değiştirin. Mobilden girmişsiniz anladığım kadarıyla, mobil bir AV ile cihazınızda tarama gerçekleştirin.

Peki telefonda bir şey çıkmazsa sorun yok diyebilir miyiz taramada bir şey cikmazsa.

Diyebiliriz, ancak dediğim gibi siteye girdiğiniz tarayıcı geçmişini, ayarlarını ve çerezlerini sıfırlayın. Sonrasında şifrelerinizi değiştirin ne olur ne olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı