M midashi Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #1 Arkadaşıma GTA indirdik ve hiçbir sorun yoktu sonra onu davet ettim girmeyi denediğinde bu hatayı veriyor bir çözümü var mı?
Arkadaşıma GTA indirdik ve hiçbir sorun yoktu sonra onu davet ettim girmeyi denediğinde bu hatayı veriyor bir çözümü var mı?
5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 10 Kasım 2023 #2 Kabul et tuşu yok muymuş? Artı 0 Eksi
Exoh Hectopat Katılım 1 Mart 2022 Mesajlar 188 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #3 midashi dedi: Arkadaşıma GTA indirdik ve hiçbir sorun yoktu sonra onu davet ettim girmeyi denediğinde bu hatayı veriyor bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Çözümü kutucuğu işaretlemek olabilir belki bir deneyin bence olur. Çok değişik bir hataymış siz en iyisi GTA silin direk çözümü yoktur bunun(!) kabul et seçeneği yoksa aşağı kaydırın çıkan yazıyı öyle deneyin. Artı 0 Eksi
midashi dedi: Arkadaşıma GTA indirdik ve hiçbir sorun yoktu sonra onu davet ettim girmeyi denediğinde bu hatayı veriyor bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Çözümü kutucuğu işaretlemek olabilir belki bir deneyin bence olur. Çok değişik bir hataymış siz en iyisi GTA silin direk çözümü yoktur bunun(!) kabul et seçeneği yoksa aşağı kaydırın çıkan yazıyı öyle deneyin.