‎"You need a DX11 capable GPU to play Crysis 3 MP Open Beta" Hatası ve Çözümü

Öncelikle kolay gelsin. Bu oyunu Originden aldım piyasaya çıkmasını ekliyordum. Şimdi kafamı kurcalayan tek sorun bilgisayarımın bu oyunu kaldırıp kaldıramayacağı.

Acer Aspire 5742G TTNET'ten aldığım bi laptop var. GT520 ekran kartı var, bu bilgisayar kaldırır mı?

Kaldırmaz ise kardeşime bıraktığım bilgisayarda oynayabilir miyim. Onun da özellikleri:

-Sistem: Windows 7 Ultimate 32-bit Service Pack 1
-Anakart: Gigabyte P55-US3L
-İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5 CPU 750 @ 2.67GHz (4 CPUs), ~2.7GHz
-Ram: 4096MB
-Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 9800 GT 1GB 256 bit

Sorun zaten orada berk. Sana Intel'i seç diyen olmadı. Sürücüyü kurup sağ tıklayıp AMD'ye geçiş yap diyeceksin. Ya da CCC'de Crysis 3 Exe dosyasını yüksek tanımlı grafiğe ayarlayacaksın. Oyun bozuk falan değil. Yapamazsan Team kur ID ve şifre ver.

Megalodon, 9800 GT'nin DirectX 11 desteği yok. Crysis 3'ü unut sen ekran kartını değiştirene kadar... GT520 açar ama pek verim alamazsın...

Ekran kartım Ati Radeon HD 4800 series 1 GB 256 Bit, Crysis 2 DX11'de hiçbir sorunum yoktu fakat şimdi anlayamadım. Yardımcı olur musunuz lütfen ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartım ati radeon hd 4800 series 1 gb 256 bit crysis 2 dx11 de hicbir sorunum yoktu fakat şimdi anlayamadım yardımcı olurmusunuz lütfen

Bir kere Crysis 2 DirectX 10 desteği ile çıktı. 2 Ekran kartın DirectX 11 desteklemiyor.

Merhaba Ekran Kartım GeForce 9600 GT. Yukarda Denilen Herşeyi Yapmama Rağmen Aynı hatayı alıyorum. Ekrankartımın DX11 destekleyip desteklemediğini tam olarak bilmiyorm. Acaba desteklemediğinden mi aynı hatayı alıyorum yoksa başka bir sorun mu var ?

Anakart G41M-ES2L
Ekran kartı: Geforce 9400 GT 1GB
Hata: Directx11 sahip bir GPU'ya ihtiyaç var diyor.

Dxdiag'dan baktım, Dirextx 11 yüklü. Burdan tekrar bu işlemleri yaptım, ekran kartından baktım direckx 11 destekliyor. Sorun ne acaba yardımcı olur musunuz?

İyi günler. Ben de bir hevesle oyunu indirip bu proglemle karşılaşan birisiyim. Ne yaptıysam hangi crackleri denediysem olmadı ve çıldırmak üzereyim.

Ekran kartım ati amd radeon hd4650 ekran kartı ve 13.1 yüklü ve dxdiagda dx11 gösterio. Leptob özelliklerim ise:

core 2 duo 2.53ghz
500gb hardisk
4gb ddr3 RAM mevcut.

Eğer banda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı