You PC ran into a problem and needs to restart hatası

mehmetgulsen

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarıma Windows ayarlardan format attım, en son kısma yani açılma kısmına gelince bu hatayı verdi. 5-6 kere otomatik başlattı, her seferinde aynı hatayı verince ben de bilgisayarımı kapattım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Merhaba Butters. Direkt kolay çözüm diye format at demek istemiyorum ama zaten ayarlardan sıfırlamayı göze almışsın. USB ile temiz kurulum öneririm
Düzenleme: Zaten önerilmiş. Öneren arkadaş kusura bakmasın, mesajı geç göründü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler arkadaşlar, yarın müsait olduğum zaman kurulum USB'si ile kurucam.Yarın sonucu yazarım.

Mavi ekran verdiyse minidump dosyanızı paylaşın.
Ayrıca Rufus ile bootable bir USB Format diski oluşturup temiz bir kurulum yaparsanız çok daha iyi performans alırsınız. Nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız aşağıya bıraktığım videoları sırasıyla izleyebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Attığınız Minidump Dosyalarını Paylaşın konunusu okudum.Yanlış anlamadıysam atmam için bilgisayarın açılabilmesi gerek ama ben de maalesef açilmiyor :/ Yarın Windowsu kurucam eğer bir sıkıntı olmazsa Minidump dosyalarını paylaşırım.

Windows kurulduktan sonra genellikle minidump kalmıyor. Ama attığım videolar sayesinde mükemmel bir temiz kurulum farkı ile mavi ekran hatalarını en aza indirirsiniz. Bu arada Driver'larınızı güncelliyor muydunuz? Güncelliyorsanız Driver Booster vb. uygulamalar mı kullanıyordunuz?

Windows update ile güncellıyorum, ekran kartımı da AMD Radeon Software ile güncelliyorum.
Teşekkürler, temiz bir kurulum yaparak hatadan kurtuldum. Dediğiniz gibi kurulduktan sonra minidump kalmıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…