RAM'leri doğru slotlara taktığınıza emin olun RAM'ler bozuk olabilir. Memtest ile bir tarar mısınız ?Sistemi yeni topladım sıfır işletim sistemini kurmak için USB'ye Win10 indirdim ancak ASUS TUF yazısı gelıyor. Sonra yukarıdaki gibi mavi ekran hatası alıyorum. Ne yapabilirim?
Asus tuf b450 var değiştirdim denedim ama yok yine aynı hata daha ürünlerde sıfır yaniRAM'leri doğru slotlara taktığınıza emin olun RAM'ler bozuk olabilir. Memtest ile bir tarar mısınız ?
Recep bey,Memtest USB'siz hazırlayıp test edin. Alabiliyorsanız Minidump alın, alamıyorsanız fotosunu paylaşın mavi ekran gelince.
Memtest86 USB'den Çalışan RAM Test Programı
RAM'lerinizi test etmek için kullanabileceğiniz en kapsamlı yazılım Memtest86'dır. Aracı USB belleğe yazmak için: Bu video rehberde Memtest86 ile belleklerinizi nasıl test edeceğinizi öğrenebilirsiniz: Adım adım: Öncelikle yazılımı buradan indirin. UEFI desteği olmayan eski sistemler...www.technopat.net
Memtest USB'siz hazırlayıp test edin. Alabiliyorsanız Minidump alın, alamıyorsanız fotosunu paylaşın mavi ekran gelince.
Memtest86 USB'den Çalışan RAM Test Programı
RAM'lerinizi test etmek için kullanabileceğiniz en kapsamlı yazılım Memtest86'dır. Aracı USB belleğe yazmak için: Bu video rehberde Memtest86 ile belleklerinizi nasıl test edeceğinizi öğrenebilirsiniz: Adım adım: Öncelikle yazılımı buradan indirin. UEFI desteği olmayan eski sistemler...www.technopat.net
Farklı bir bilgisayarda memtest86 usb belleğe yazdırıp. Boot menüden usb belleğinizi seçip test yapabilirsiniz. Sistem bilgilerinizin tamamınıda yazarsanız iyi olur. Bios güncellemeyi deneyin ayrıca çift kanal RAM kullanıyorsanız. Tek tek değiştirerek deneyebilirsiniz.Asus tuf b450 var değiştirdim denedim ama yok yine aynı hata daha ürünlerde sıfır yani
Recep bey,
Öncelikle destek bilgilerinizden dolayı teşekkür ederim ancak pc hiç açılmıyor daha işletim sistemini kuramadım ne yapmam gerekir.BIOS ekranında ramler görünmekte
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.