You PC ran into a problem and needs to restart hatası

kadir7500

Centipat
Sistemi yeni topladım sıfır işletim sistemini kurmak için USB'ye Win10 indirdim ancak ASUS TUF yazısı gelıyor. Sonra yukarıdaki gibi mavi ekran hatası alıyorum. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Memtest USB'siz hazırlayıp test edin. Alabiliyorsanız Minidump alın, alamıyorsanız fotosunu paylaşın mavi ekran gelince.

RAM'leri doğru slotlara taktığınıza emin olun RAM'ler bozuk olabilir. Memtest ile bir tarar mısınız ?
Asus tuf b450 var değiştirdim denedim ama yok yine aynı hata daha ürünlerde sıfır yani
Memtest USB'siz hazırlayıp test edin. Alabiliyorsanız Minidump alın, alamıyorsanız fotosunu paylaşın mavi ekran gelince.

Recep bey,

Öncelikle destek bilgilerinizden dolayı teşekkür ederim ancak pc hiç açılmıyor daha işletim sistemini kuramadım ne yapmam gerekir.BIOS ekranında ramler görünmekte

Dosya Ekleri

• 59F64847-29F2-4632-8347-99BB7B6EC92D.jpeg
    59F64847-29F2-4632-8347-99BB7B6EC92D.jpeg
    1 MB · Görüntüleme: 55
Asus tuf b450 var değiştirdim denedim ama yok yine aynı hata daha ürünlerde sıfır yani

Recep bey,

Öncelikle destek bilgilerinizden dolayı teşekkür ederim ancak pc hiç açılmıyor daha işletim sistemini kuramadım ne yapmam gerekir.BIOS ekranında ramler görünmekte
Farklı bir bilgisayarda memtest86 usb belleğe yazdırıp. Boot menüden usb belleğinizi seçip test yapabilirsiniz. Sistem bilgilerinizin tamamınıda yazarsanız iyi olur. Bios güncellemeyi deneyin ayrıca çift kanal RAM kullanıyorsanız. Tek tek değiştirerek deneyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı