B barankaplan05 Hectopat Katılım 8 Aralık 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2017 #11 Rusların yaptığı güncellemenin linkini atar mısınız ? (Edit: Buldum linki oyunu oynuyorum oyun dili değişmedi hala İngilizce alın link Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ) Son düzenleme: 24 Ocak 2017
Rusların yaptığı güncellemenin linkini atar mısınız ? (Edit: Buldum linki oyunu oynuyorum oyun dili değişmedi hala İngilizce alın link Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et )
S Soner Gözüpek Hectopat Katılım 2 Mart 2013 Mesajlar 94 27 Ocak 2017 #12 Windows 10 64 Bit üzerinde oyun çalıştı. Rusların yaptığı yama işe yaradı. Dil ingilizce olarak kaldı değişmedi.
Windows 10 64 Bit üzerinde oyun çalıştı. Rusların yaptığı yama işe yaradı. Dil ingilizce olarak kaldı değişmedi.
üyeliğimi silin Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2016 Mesajlar 1.071 27 Ocak 2017 #13 barankaplan05 dedi: Rusların yaptığı güncellemenin linkini atar mısınız ? (Edit: Buldum linki oyunu oynuyorum oyun dili değişmedi hala İngilizce alın link Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ) Genişletmek için tıkla... Son kısmını anladım. Kanala üye olun diyor.
barankaplan05 dedi: Rusların yaptığı güncellemenin linkini atar mısınız ? (Edit: Buldum linki oyunu oynuyorum oyun dili değişmedi hala İngilizce alın link Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ) Genişletmek için tıkla... Son kısmını anladım. Kanala üye olun diyor.