"Your current System Configuration is not supported by Intel Graphics software" hatası

inannas

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
seslendirmen!!!
Dün ekran kartımı güncelledim (normalde RTX 3060 kullanıyorum ama Intel UHD guncellemem gerektigi soylendi). Başta her şey normaldi FPS'im bayağı arttı ve gayet iyiydi ama bugün ekran 2 saniye siyah oluyor bip sesi geliyor sonra acılıyor, neyse ben gittim Intel graphic Software'e baktım ve şöyle yazıyor:

"Your current System Configuration is not supported by Intel Graphics software"

Aşağı SS koyuyorum:

Son düzenleyen: Moderatör:

DDU ile Intel GPU kaldır tekrar kur.

teşekkürlerrr temiz kurulum yaptım en en en yeni surumu indirdim halloldu ^^

merhaba, bilgisayarı kapattım gece simdi yeniden actim tekrar aynı hatayı verdi işe yaramadı kendi kendine 2021 sürümüne dönüp duruyor

Son düzenleme:

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırırken Windows bir aygıt için sürücü ararken sürücülerin Windows Update ile indirilmesini önleyin seçeneğini tikleyin.

DDU ile Intel sil.
Sonrada hemen bu rehberi uygula. Intel ile ilgili olanları iptal et. Sonra Intel sürücünü yükle ve gelişmeleri bildir.

İyi günler hocam konuyu uyandırdım fakat bende de aynı sorun var sorunun Intel'in otomatik sürücü indirmesinden kaynaklandığını düşünüyorum DDU'dan silip tekrar yüklüyorum driverı fakat ertesi gün tekrar aynı oluyor sadece Intel'in otomatik güncelleme yapmasını durdurabilir miyim yoksa attığınız videodaki gibi otomatik Windows güncelleştirmelerinimi kapatayım.

Nasıl yapcağını belirttim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…