Selamlar, 2 gün önce Google'da dolanırken Ekran'da "your device ran into a problem and needs to restart" yazdı ve restart attı, aynısı bugün de oldu ve WinDbg'de sorun: "NT! Rtlpheaphandleerror+40" olarak görünüyor, bu ne sorunu? Donanımsal olmadığı sürece çok da umurumda değil açıkçası, sistem yeni çünkü.
PRIME B650M-R is equipped with outstanding features, including DDR5, PCIe 4.0 support, two M.2 slots, Realtek 2.5Gb Ethernet, ports, front USB 5Gbps Type-C®, BIOS FlashBackâ¢, HDMI
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
www.technopat.net
DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar kurun.
Minidump dosyasında hataya dair net bir şey yok. Bu hata genellikle ciddi sıkıntılarda oluyor. DDU ile hem AMD hem NVIDIA ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurdunuzmu.
Minidump dosyasında hataya dair net bir şey yok. Bu hata genellikle ciddi sıkıntılarda oluyor. DDU ile hem AMD hem NVIDIA ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurdunuzmu.
Sistemi alalı 3-4 ay oluyor, elektrik tesisatına sorun olduğunu düşünüyorum, ışığı kapatınca ekranın gidip gelmesi gibi şeyler var, topraklama'da yok. Sorun bu yüzden kaynaklanıyor olabilir mi? işlemleri uygulayıp dönüş yapıcağım.
Sistemi alalı 3-4 ay oluyor, elektrik tesisatına sorun olduğunu düşünüyorum, ışığı kapatınca ekranın gidip gelmesi gibi şeyler var, Topraklama'da yok. Sorun bu yüzden kaynaklanıyor olabilir mi? İşlemleri uygulayıp dönüş yapacağım.