"Your device ran into a problem and needs to restart" hatası

XERTION

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, 2 gün önce Google'da dolanırken Ekran'da "your device ran into a problem and needs to restart" yazdı ve restart attı, aynısı bugün de oldu ve WinDbg'de sorun: "NT! Rtlpheaphandleerror+40" olarak görünüyor, bu ne sorunu? Donanımsal olmadığı sürece çok da umurumda değil açıkçası, sistem yeni çünkü.

BIOS güncelleyin.
DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar kurun.
Driveri Tekrar kurmuştum, BIOS'u güncelleyeceğim, sorun neyden kaynaklı sizce?

Driveri Tekrar kurmuştum, BIOS'u güncelleyeceğim, sorun neden kaynaklı sizce?

Minidump dosyasında hataya dair net bir şey yok. Bu hata genellikle ciddi sıkıntılarda oluyor. DDU ile hem AMD hem NVIDIA ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurdunuzmu.

Siz DDU işlemini tekrar uygulayın. Sonra BIOS güncelleyip gelişmeleri bildirin.
Sistemi alalı 3-4 ay oluyor, elektrik tesisatına sorun olduğunu düşünüyorum, ışığı kapatınca ekranın gidip gelmesi gibi şeyler var, topraklama'da yok. Sorun bu yüzden kaynaklanıyor olabilir mi? işlemleri uygulayıp dönüş yapıcağım.

Sistemi alalı 3-4 ay oluyor, elektrik tesisatına sorun olduğunu düşünüyorum, ışığı kapatınca ekranın gidip gelmesi gibi şeyler var, Topraklama'da yok. Sorun bu yüzden kaynaklanıyor olabilir mi? İşlemleri uygulayıp dönüş yapacağım.

İhtimal var hocam. Dediğim gibi bu hata genellikle ciddi sıkıntılarda oluyor.

Diğer Farem'da ara sıra mouse takılıp Sistem'deki ışıklar vs restart atıyordu, bence sorun ciddi hocam, aldığım yere gönderiyi mi sizce?

Gönderebilirsiniz. Evin elektrik tesisatını elektrikçiye de göstermekte fayda var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı