Your-File-Is-Ready-To-Download nasıl temizlenir?

WizardTR

Hectopat
Merhaba. Bugün HLAE indircektim, YouTube'den bir kanalın attığı linkten indirirken virüs indirdim ve bilemeden çalıştırdım. İsmine bakınca kafama dank etti. ESET ile taratsam bulup temizleyebilir miyim? Format atarsam GTA 5 vs. gidecek. GTA 5'i 10 günde anca indirdim. Nasıl çözebilirim bunu? Virüs bu. Virüsü açtım, daha sonradan program kurulmayınca isminden anladım virüs olduğunu.

virüs.png

Kaynak belirtmeden boş beleş argüman söylüyorsunuz. Ağır fanboyluktan başka bir şey değil. Daha ürünü düzgün bilmiyorsun, burada çöp diyorsun.

Tamam hocam orasını geçtik siz çok iyi biliyorsunuz, arkadaşında dediği gibi BullGuard ve AVG'ye tam puan vermeye çalışan bir siteye neden güvenelim?

Tamam hocam orasını geçtik siz çok iyi biliyorsunuz, arkadaşında dediği gibi bullguard ve AVG'ye tam puan vermeye çalışan bir siteye neden güvenelim?

Biz ne cahilmişiz hocam? Yıllarca Kaspersky ve Bitdefender'i övüp durmuşuz. Aslında en iyisi bullguardmış :(

Artı -1 Eksi
Biz ne cahilmişiz hocam? Yıllarca Kaspersky ve Bitdefender'i övüp durmuşuz. Aslında en iyisi bullguardmış

Başka bir kaynak attım, orada da ESET kötü değil diyor, ama sen bilirsin. Tüh yazık oldu körü körüne olan fanboyluğuna.

Artı -1 Eksi
Başka bir kaynak attım, orada da ESET kötü değil diyor, ama sen bilirsin. Tüh yazık oldu körü körüne olan fanboyluğuna.

ESET Fanboy'luğunu siz yapıyorsunuz arkadaşım kullanıyordu performans düşüşü sebebiyle sildi ayrıca ESET kadar çöp bir antivirüs hayatımda görmedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı