Your pc did not start correctly

Raving

Hectopat
Avast anti virus programini sildikten sonra daha dogrusu avast internet security programini yeniden baslatmam gerektigini soyledi ve yaptiktan sonra bu hatayi aldim. bana birkac secenek sunuyor ancak hicbiri ise yaramadi. Guvenli mod acilmiyor, geri yukleme noktasi yok. Sadece komut istemcisini acabiliyorum buradan bir sey yapabilir miyim acaba. Elimde herhangi bir windows kurulum dosyasi da yok. Gercekten caresiz durumdayim yazim hatasi olduysa affola mobilden ayak ustu yazmak zorunda kaldim.

Edit. Bu arada acilirken windows ekraninda preparing auto. repair ve diagnosing your pc diyor ardindan baslikta belirttigim hatayi veriyor advanced options cikmaz yol restart demem ise ayni seyleri yapiyor. Advanced options kisminda ise system restore system recovery image startup repair command prompt ve startup settings var.

Bir de su var bilgisayar boot x adi altinda bir surucu olusturmus.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı