Çözüldü "Your PC ran into a problem" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

qokhandd

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar,

Bilgisayara format atıyorum. Format biterken reset atılması gerektiğini söylüyor ve tekrar açılınca mavi bir "your PC ran into a problem." ekranıyla karşılaşıyorum. Görüntü gittiği için Power tuşu ile kapatıp açıyorum. Windows kurulmadığı için Boot menü ile USB belleği seçiyorum ve hikaye baştan başlıyor. Defalarca denedim. NFTS denedim FAT32 denedim. USB bellekteki dosyaları değiştirdim. Technopat'taki Mayıs 2021 tarihli Türkçe versiyonunu yükledim. Aynı hata devam ediyor. Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı hatası geliyor. Yardımcı olur musunuz?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar araştırmalarım sırasında RAM ile ilgili bazı sebeplere rastlamıştım. Bilgisayarı yeni topladım, daha ilk açtığım anda BIOS ayarlarından RAM DDR hızını 2133 MHz'den 3600 MHz'e çıkarmıştım. Geri alınca düzeldi. Şuan bilgisayarımı sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorum. Kısa günün kârı: görgüsüzlük yapmayın arkadaşlar :D Konuyu çözüldü olarak editleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı