Youtube 1080p Kasma Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

alpayguzbey

Hectopat
Yer
Afyonkarahisar
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Daha bugün başıma gelen bir olay. Youtube'u açtım. ''Bangır bangır'' yazdım. Gelen mixe tıkladım. Kaliteyi 1080p'ye aldım. Şarkının yarısından fazlası yüklendi, videoda kasma başladı. 720p'ye alıp denedim kasma yok. Eskiden 1080p'den daha yüksek videolar izlerken kasma falan olmuyordu. Acaba neden kasma yapar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 Pro
i3 2.50
4 Gb 1333 Ram
500 HDD
4 Gb Nvidia GT840 Ekran Kartı

Chrome kullanıyorum. Sistemi yeniden başlattım. Sorunum hala devam ediyor.
CPU'nun %30'unu Chrome kullanıyor. 270 MB bellek kullanıyor.
Daha yeni oluşan bir sorun. Eskiden yoktu. Daha 2 gün önce 1080p video izledim.

CCleaner ile temizlik yapmayı deneyin. Chrome güncel değilse güncelleyin. Flash player 18'i kurun. Ekran kartı sürücüsü güncel değilse güncelleyin. 1080p video izlerken %30 CPU kullanımı gayet normal. HDD ne durumda? Sadece Youtube'da mı kasma var? En son yaptığınız işlemler nedir? Chrome 64'biti dener misin:

Chrome Tarayıcı

Mozilla ile dener misin? Bende'de film veya dizi izlerken Chrome,yandex gibi tarayıcılar kasıyor, ancak Mozilla gayet akıcı bir biçimde çalıştırıyor.

Dediklerinizi adım adım yapıyorum @samet67671 Ama Chrome de bu çıktı. Nasıl etkinleştiririm?
HDD %45 oluyor.

64 Bit i yükledim. Hatta yükledikten sonra birdaha ccleaner ile temizlik yaptım. Sonuç yine kasıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…