Youtube 1080P Kötü Görüntü Kalitesi

Yer
Istanbul
Daha fazla  
Videoyu H.264 ve yüksek bitrate(30-35MBPS) ile render alıyorum, Premier'e Pro kullanmaktayım. Elime gelen çıktı manyak derecede net ama YouTube'ye atınca, özellikle sağ sol haraket, ekranda değişim olunca nedense çamura dönüyor güzelim video. Nasıl hallolur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüksek CQ, daha düşük bitrate ile deneyin. Youtube videoyu olduğu gibi koymuyor, her çözünürlük için belirtilen bir bitrate sınırı mevcut olduğu için bir kere daha transcode ediliyor attığınız video. Hareketli sahnelerde çamurlaşmanın nedeni budur.

Yüksek CQ, daha düşük bitrate ile deneyin. Youtube videoyu olduğu gibi koymuyor, her çözünürlük için belirtilen bir bitrate sınırı mevcut olduğu için bir kere daha transcode ediliyor attığınız video. Hareketli sahnelerde çamurlaşmanın nedeni budur.
Yani diyorsunuz ki ayarlardan kendi bitratemi çekeceğime Youtube 1080p FHD ayarını seçeyim, bu sayede youtube ile aynı bitratede render alacak ve youtube'ye yüklendiğinde, youtube tekrar transcode edip çamur yapmayacak.

Yani diyorsunuz ki ayarlardan kendi bitratemi çekeceğime Youtube 1080p FHD ayarını seçeyim, bu sayede youtube ile aynı bitratede render alacak ve youtube'ye yüklendiğinde, youtube tekrar transcode edip çamur yapmayacak.

Benim tahminim bu şekilde. Mekanizma nasıl işliyor bilmiyorum, belki her zaman transcode ediliyordur, belki dediğiniz gibi gerekli zamanlarda. Deneyip görmek lazım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı