YouTube abone sayısı nasıl artırılabilir?

Araç editi yapıyorum.

Reklam ve çaba(sık video atma anlamında).

Yapmaya çalışıyorum.

Kaliteli içerik çeken insan böyle konu açmaz iddiasına da girerim kanalını atsın konu sahibi görelim.

1K izlenen videom var.

İçerik üretiyor musun? Ne içeriği üretiyorsun? Kanalda ki videolar kaliteli mi? Neden abone sayını yükseltmek istiyorsun ki.

Evet Volvo marka araç editleri yapıyorum.

Son düzenleme:

1K izlenmiş video shortlarda pek basarılı olmuyor.
0 aboneli bir kanalda ilk short videosu 3.5k izlenmişti shorta izleyici bulman kolay ancak bir kitle olusturman imkansız derecesi özellikle arac editleriyle iyi yerlere gelmeniz zor.
Short videoları izlenmeyle tatmin eder abone sayısı olarak degil. En azından birçoğu.
İçerigi degistirmeniz short videolarında kendi kanalınıza cekecek videolar cekebilirsiniz.

1K izlenmiş video shortlarda pek basarılı olmuyor.
0 aboneli bir kanalda ilk short videosu 3.5k izlenmişti shorta izleyici bulman kolay ancak bir kitle olusturman imkansız derecesi özellikle arac editleriyle iyi yerlere gelmeniz zor.
Short videoları izlenmeyle tatmin eder abone sayısı olarak degil. En azından birçoğu.
İçerigi degistirmeniz short videolarında kendi kanalınıza cekecek videolar cekebilirsiniz.

Teşekkürler hepinize. 5 adet videom toplam 1, 2K izlendi 1K olan videom 22 beğeni aldı 6 abonem var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı