YouTube aboneleri ve abonelikten çıkanları görme

Saçma bir istek, göremezsiniz diye biliyorum bu kadar gereksiz bir şey için YouTube ekleme yapmaz ayrıca gizlilik denilen bir şey var.

Öncelikle sana göre gereksiz. İkincisi hadi çıkanı göremeyelim şu anki aboneleri görmek gizliliği ihlal etmez. Instagram'da seni kimin takip ettiğini görebiliyorsun mesela.

Öncelikle sana göre gereksiz. İkincisi hadi çıkanı göremeyelim şu anki aboneleri görmek gizliliği ihlal etmez. Instagram'da seni kimin takip ettiğini görebiliyorsun mesela.
Gereksiz bir şey insanları "neden çıktın neden geri gel" diye rahatsız etmeyin diye yapılmış bir şey ve onu görüp ne yapmayı planlıyorsun? yani adam istememiş çıkmış bu kadar basit bir şey.

Üstteki mesajı okumadan yazdın galiba. Aboneden çıkan konusunu anladım zaten. Şu anki mevcut aboneleri görmekte bir sıkıntı yok. Instagram örneğini bir daha söylüyorum. Umarım bunuda okumadan cevap yazmazsın.

Üstteki mesajı okumadan yazdın galiba. Aboneden çıkan konusunu anladım zaten. Şu anki mevcut aboneleri görmekte bir sıkıntı yok. Instagram örneğini bir daha söylüyorum. Umarım bunuda okumadan cevap yazmazsın.
Dediğim şey gene aynı noktaya geliyor sen o paneli göre bilirsen aboneden çıkan kişiyide tespit ede bilirsin ve gene aynı şey olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı