1MORE Sonoflow vs Anker Q30

Aldım memnunum ama, yazın kullanmak çok zor hocam çok terletiyor. Ses seviyesi bence gayet iyi Full seste hiçbir zaman kullanmadım. Kabloyla bilgisayarda kullanırken de kalitesi artıyor. ANC özelliği bulunduğu ortama göre iyi. Müzik açık ANC açıksa gayet yeterli ama. Normal ses kessin diye kullanılırsa çok tatmin etmeyebilir. Transparan mod da hoşuma gitti benim çok güçlü olmasa da.

O kulaklığın baslarına kötü denmiş doğru mu, kulaklığı önerir misiniz? Bende sonoflowla 720BT arasında kaldım. Ondan soruyorum.

Basları kötü diyorlar doğru mu?
Yüksek seste bas normal ama düşük seste bas gerçekten kötü.

Henüz bir bass ayarı bulamadım.

Ancak kablo ile bilgisayarda kullanımda on numara basslar kulağımı titretiyor.

Son düzenleme:

Ancak kablo ile bilgisayarda kullanımda on numara basslar kulağımı titretiyor.

Merhaba bende almayı düşünüyorumda dışrıta ses veriyormu çok bide laptopa bağlandığında sorun falan oluyormu q30 aldım yakın zamanda bluethot a bağlandığında 2dk sonra bağlantı kesiliyordu bu sorun yüzünden iade ettim bu kulaklıkta sorun olurmu

Merhaba bende almayı düşünüyorumda dışrıta ses veriyormu çok bide laptopa bağlandığında sorun falan oluyormu q30 aldım yakın zamanda bluethot a bağlandığında 2dk sonra bağlantı kesiliyordu bu sorun yüzünden iade ettim bu kulaklıkta sorun olurmu
Dışarı bence çok az ses veriyor hocam yüzde elli seviyesini geçmiyorum müzik dinlerken çünkü bence fazla bile %40 ses seviyesi. Bu arada telefonum Iphone ve bildirim panelindeki verilere göre %40 ses seviyesi yaklaşık olarak 75dB oluyor o da dışarı çok vermiyor iyice kulak kesilmesi lazım ortamdaki kişinin. Bluetooth kesilmesi hiç yaşamadım. Ama yüksek sesle müzik dinleyen birisiyseniz dışarı ses verecektir.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-10-25 saat 23.18.15_932a8685.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-10-25 saat 23.18.15_932a8685.jpg
    67,2 KB · Görüntüleme: 1
  • WhatsApp Görsel 2025-10-25 saat 23.18.16_73a1cbde.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-10-25 saat 23.18.16_73a1cbde.jpg
    94,6 KB · Görüntüleme: 1

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı