Çözüldü YouTube abonelikten çık butonu uzun zamandır yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Midnight19035

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
işletim sistemi : windows 11 pro
anakart : gigabyte b365m ds3h
işlemci : intel 9th gen core i5-9400F
ekran kartı : msi nvidia geforce gtx 1650 super ventus xs oc edition
ram : kingston technology 2x16=32 gb
hard disk : 500 gb kingston + 250 gb sandisk= 750 gb SSD
monitör : casper excalibur m.e238fhd-g
mobil: lg k40s
Meslek
Çalışmıyor
Abonelikten çık butonunu uzun bir süredir göremiyorum, şimdiye dek zamanla kendiliğinden düzelir diye önemsememiştim ama abonelikten çıkmak istediğim bir kanal var ve çıkamıyorum.

1697661262251.png

Abonelikten çık butonu kaldırıldı artık abonelikten çıkamayacaksın sonsuza kadar abone olarak kalacaksın ama için rahat etsin istersen yeni YouTube hesabı aç.

Komik desem komik değilsin, zeki desem uzaktan yakından alakan yok...

Abone olundu yazısının üstüne tıklayınca çıkıyor.

İşin garip tarafıda bu zaten, bende "Abone olundu" butonuda gözükmüyor, sadece kanala daha önceden abone olmamışsam "Abone ol" butonu gözüküyor ancak abone olduktan sonra "Abone olundu" butonu gözükmüyor, bu söz konusu bir kanalın yüklediği bir video ile kanalın kendi ana sayfasında aynı şekilde... Alta bir resim bırakıyorum, bu daha önce abone olduğum ve şu anda aboneliğimin devam ettiği bir kanal ancak "Abone olundu" butonu yok...

Edit: Sorun çözülmediği halde neden "Çözüldü" olarak düzenlendi?

Dosya Ekleri

• Adsız2.jpg
    Adsız2.jpg
    14,7 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
İşin garip tarafıda bu zaten, bende "Abone olundu" butonuda gözükmüyor, sadece kanala daha önceden abone olmamışsam "Abone ol" butonu gözüküyor ancak abone olduktan sonra "Abone olundu" butonu gözükmüyor, bu söz konusu bir kanalın yüklediği bir video ile kanalın kendi ana sayfasında aynı şekilde... Alta bir resim bırakıyorum, bu daha önce abone olduğum ve şu anda aboneliğimin devam ettiği bir kanal ancak "Abone olundu" butonu yok...
Tek bir kanalda mı oluyor yoksa bütün kanallarda mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı