YouTube Adblocker'a rağmen reklam gösteriyor

SytxPng

Hectopat
İyi günler. YouTube'da video izlerken eskiden adblocker sayesinde reklam falan görmezdim. Ancak şimdi görmeye başladım. Adblocker olarak uBlock Origin kullanıyorum.

Chrome kullanıyorsan eklenti olarak AdGuard öneririm. 2 yıldır kullanıyorum hiç reklam göstermedi.

Chrome kullanıyorsan eklenti olarak AdGuard öneririm. 2 yıldır kullanıyorum hiç reklam göstermedi.
AdGuard candır. Evinizde bütün cihazlara system based (sistem bazlı komple çözüm) olarak kullanmak istersen. Raspberry Pi cihazına kurup statik IP veriyorsun. Sonra evdeki WI-FI'ye veya ethernet ile bağlı cihazlarda elle IP verip DNS adresini AdGuard'ın IP'sini veriyorsun ne eklentiyle uğraşıyorsun ne de başka bir şeyle. Uzun zamandır kullanıyorum televizyonun Youtube uygulamasında bile reklam girmiyor sen hesap et.

Aynı şekilde bende AdGuard kullanıyorum tavsiye ederim.
Ben de AdGuard kullanıyorum. Tavsiye ederim hocam. Reklamsız rahat rahat gezersiniz istediğiniz sitede.
AdGuard ve uBlock Origin kullanıyorum reklam görmüyorum.

Teşekkürler hocam. AdGuard bu mu hocam?

Adguard'ı Fire TV Stick'e kurarsam Youtube reklamlarını engeller mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…