Ulusumai Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 595 Çözümler 2 11 Ocak 2024 #1 Bunun için çözümü olan var mı? Malum artık bir video izlemek istediğinde 3 tane reklam izlemeden geçemiyoruz.
Bunun için çözümü olan var mı? Malum artık bir video izlemek istediğinde 3 tane reklam izlemeden geçemiyoruz.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.437 Makaleler 5 Çözümler 310 11 Ocak 2024 #2 Ulusumai dedi: Bunun için çözümü olan var mı? Malum artık bir video izlemek istediğinde 3 tane reklam izlemeden geçemiyoruz. Genişletmek için tıkla... uBlock Origin deneyebilirsin. O da olmazsa AdGuard dene bir de.
Ulusumai dedi: Bunun için çözümü olan var mı? Malum artık bir video izlemek istediğinde 3 tane reklam izlemeden geçemiyoruz. Genişletmek için tıkla... uBlock Origin deneyebilirsin. O da olmazsa AdGuard dene bir de.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 11 Ocak 2024 #3 UBlock Origin kullanıyorum, bu tür durumlarda Adblock'u kaldırıp tekrardan yüklüyorum düzeliyor.
Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.052 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 11 Ocak 2024 #4 Rona dedi: uBlock Origin deneyebilirsin. O da olmazsa AdGuard dene bir de. Genişletmek için tıkla... En iyisi uBlock Origin hocam. AdGuard çalışmıyordu diye biliyorum.
Rona dedi: uBlock Origin deneyebilirsin. O da olmazsa AdGuard dene bir de. Genişletmek için tıkla... En iyisi uBlock Origin hocam. AdGuard çalışmıyordu diye biliyorum.
T Tosunbey Decapat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 572 Çözümler 3 Yer Mersin, Adana 11 Ocak 2024 #5 Tarayıcı olarak brave yükleyebilirsin. Hızla iner ve her sitede tamamen reklamsız.
A alperddf Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 326 Çözümler 1 11 Ocak 2024 #6 Ya da vazgeçip YouTube Premium kullanabılırsın.
OnurDoğan63_19 Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.284 Makaleler 4 Çözümler 7 11 Ocak 2024 #7 Rona dedi: uBlock Origin deneyebilirsin. O da olmazsa AdGuard dene bir de. Genişletmek için tıkla... Arada AdGuard'ı yakalıyor YouTube, sonra bir bakıyorsun reklamsız izliyorsun ve ara ara böyle çılgınlıklar yapıyor YouTube adminleri
Rona dedi: uBlock Origin deneyebilirsin. O da olmazsa AdGuard dene bir de. Genişletmek için tıkla... Arada AdGuard'ı yakalıyor YouTube, sonra bir bakıyorsun reklamsız izliyorsun ve ara ara böyle çılgınlıklar yapıyor YouTube adminleri
Ulusumai Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 595 Çözümler 2 11 Ocak 2024 #8 Rona dedi: uBlock Origin deneyebilirsin. O da olmazsa AdGuard dene bir de. Genişletmek için tıkla... Caner Uncu dedi: UBlock Origin kullanıyorum, bu tür durumlarda Adblock'u kaldırıp tekrardan yüklüyorum düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Fueren dedi: En iyisi uBlock Origin hocam. AdGuard çalışmıyordu diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeleriniz için teşekkürler, deneyeceğim. Son düzenleme: 11 Ocak 2024
Rona dedi: uBlock Origin deneyebilirsin. O da olmazsa AdGuard dene bir de. Genişletmek için tıkla... Caner Uncu dedi: UBlock Origin kullanıyorum, bu tür durumlarda Adblock'u kaldırıp tekrardan yüklüyorum düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Fueren dedi: En iyisi uBlock Origin hocam. AdGuard çalışmıyordu diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeleriniz için teşekkürler, deneyeceğim.