Yine de buraya atıp sormamda bir sakınca var mı? Yine bir sahte mailden şüphelenip attım da.
Konuyla pek alakasız sayılmaz sanırım.. yanlış bir şey yaptım diye korkuyorum biraz.
Yine de buraya atıp sormamda bir sakınca var mı? Yine bir sahte mailden şüphelenip attım da.
Konuyla pek alakasız sayılmaz sanırım. Yanlış bir şey yaptım diye korkuyorum biraz.
Konu açtıysanız aynı soruyu buraya da yazarsanız ceza alabilirsiniz. Bu nedenle burada paylaşmanız sıkıntı çıkarabilir. Konu onaylanana kadar bekleyin, sabah yardımcı olmaya çalışırız. Saat çok geç oldu
Konu açtıysanız aynı soruyu buraya da yazarsanız ceza alabilirsiniz. Bu nedenle burada paylaşmanız sıkıntı çıkarabilir. Konu onaylanana kadar bekleyin, sabah yardımcı olmaya çalışırız. Saat çok geç oldu
Sabaha kadar mail hesabımın çalınmış olmasını istemiyordum sadece. Konuyu sileyim olmazsa..
Konudaki mesaj şu şekilde;
Gelen maillere bakayım dedim ve yakın zamanda böyle bir mailin geldiğini gördüm.
Bir oyunu tanıtıyor gibi.. maildeki hiçbir bağlantıya tıklamadım, sadece maili görüntüleyip okudum ama bir şey olacak diye korkuyorum.
Gmailde sadece maili görüntülemenin bir zararı var mı bilmiyorum. Bilgisi olan biri bu durum için zaman ayırabilir mi?
Sadece bir oyun tanıtımı olmasını umuyorum ama "ya fake mailse" filan diyorum kafamdan. Bu ve bunun gibi oyun tanıtımı maillerini nasıl iptal edebilirim?
. @24099 Nolur yardım et