Youtube Adsense'e Katılmak İçin Yeterli Değilsiniz Hatası

Bulabildiklerim bunlar.

Dosya Ekleri

• adsense1.jpg
    adsense1.jpg
    184,2 KB · Görüntüleme: 382
  • adsense2.jpg
    adsense2.jpg
    176,7 KB · Görüntüleme: 311
  • adsense3.png
    adsense3.png
    44,9 KB · Görüntüleme: 303
Paranı nasıl çekiyorsun? Sorun çıkıyor mu? İzlenme başına ne kadar alıyorsun?
Adsenseden paranızı banka hesabı ile çekersiniz. Bende bu yıl lise 4 okuyorum. Staj gördüğüm için çalıştığım yer banka hesabı çıkarmamı istedi onu ekleyerek paramı 2 gün içinde çektim. İzlenme başına para alınmıyor. Tıklama başına para alınıyor. Youtube videolarında atıyorum technopat videolarının reklamı çıktı ve 1 günde 30 kişi tıkladı. Her gün değişen bir tıklanma fiyatı oluyor ve o gün kaç tıklanma olmuşşa o para çoğalıyor. Yani o günkü tıklanma fiyatı 9 kuruş ise o gün yapılan tıklama 40 ise 9 kuruş 40 ile çarpılıyor ve o gün okadar para kazanmış oluyorsun. Hergün değişiyor kazancın.

Bende Youtube'da gamer olayına atılmak istiyorum. Sizce geç mi? Nasıl büyüdün?
Bence artık geç. Artık herkez oyun videosu çeker oldu. Ben ilk videomu mayıs 2011de atmıştım. Ozamanlar oynadığım oyun için klip çekmiştim. Aslında doğru dürüst oyun videosu çektiğimde olmadı. Ancak çok zor bir şekilde ilerledim. Yani sen şuan oyun videosu çekmeye başlasan hemen büyümen imkansız. Büyük kanalardan birisi videona yorum atar belki öyle hızlı bir şekilde büyüyebilirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı