kaan212 Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 243 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #1 Merhabalar, ben Samsung Galaxy S3 mini kullanıyorum ve Android sürümüm 4.1.2. YouTube uygulamasını güncelledim ama her girdiğimde ağ Hatası 400 diye bir hata alıyorum ve kullanamıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Dosya Ekleri Screenshot_2021-02-09-22-24-22.png 29,3 KB · Görüntüleme: 114 Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2021
Merhabalar, ben Samsung Galaxy S3 mini kullanıyorum ve Android sürümüm 4.1.2. YouTube uygulamasını güncelledim ama her girdiğimde ağ Hatası 400 diye bir hata alıyorum ve kullanamıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.581 Makaleler 1 Çözümler 70 11 Nisan 2021 #2 Ayarlardan önbellek ve çerezleri sil. Eğer çözülmesse aynı yerden güncellemeleri kaldıra bas. O da olmazsa silip tekrar yükle. Artı 1 Eksi
Ayarlardan önbellek ve çerezleri sil. Eğer çözülmesse aynı yerden güncellemeleri kaldıra bas. O da olmazsa silip tekrar yükle.
KS KS kaan212 Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 243 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #3 The G.O.A.T dedi: Ayarlardan önbellek ve çerezleri sil. Eğer çözülmesse aynı yerden güncellemeleri kaldıra bas. O da olmazsa silip tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Hocam belki inanmayacaksınız ama hepsini denedim olmadı, yüksek ihtimal android sürümümle ilgili ama yinede sorayım dedim Artı 0 Eksi
The G.O.A.T dedi: Ayarlardan önbellek ve çerezleri sil. Eğer çözülmesse aynı yerden güncellemeleri kaldıra bas. O da olmazsa silip tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Hocam belki inanmayacaksınız ama hepsini denedim olmadı, yüksek ihtimal android sürümümle ilgili ama yinede sorayım dedim