YouTube algoritması nasıl çalışır?

Bettlejuice

Hectopat
Daha fazla  
Aralığın başından beri düzenli şekilde YouTube kanalıma FIFA videoları yüklüyorum. 4 aboneydim; arkadaşlarla, yabancılarla falan 33 oldum fakat ne kadar böyle devam eder? Yani amacım on binler falan değil. Düzenli abone akışı olsa yeter yani attığım videolara göre 33 abone biraz da hevesimi kırıyor. Böyle devam edersem ya keşfedilmezse diye düşünüyorum. Beklemeli miyim, yoksa bir videoya reklam mı versem? Aslında buraya videoları atabilsem atardım ama moderatörler siliyor. İsteyene video kapak fotoğraflarını atarım, bayağı uğraşıyorum. Zaten YouTube adımla Technopat adım aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanlar beni neden izlesin diye ilk önce kendine sor. Sonra kendi kanalına bak ve ben bu kanalı izlermiydim diye kendine sor. Bunların cevapları olumsuz ise kendini geliştirmen gerektiği için kimse izlemiyor.

Daha farklı oyun videoları çekebilirsin. Biraz daha hareketli komik videolar çekebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…