Çok içerik üreticisi olduğu için eskisi kadar hızlı yükselemiyor kimse, özel durumlar hariç. Siz yapmanız gerekeni yapın zamanla gelişirsiniz umarım.
İnsanlar beni neden izlesin diye ilk önce kendine sor. Sonra kendi kanalına bak ve ben bu kanalı izler miydim diye kendine sor. Bunların cevapları olumsuz ise kendini geliştirmen gerektiği için kimse izlemiyor.
Videolar idare eder. Etiketleri çok dikkatli ve gündeme uygun seç. Gündemde ne varsa onunla ilgili video çek. Aksi takdirde yükselmen biraz yavaş olur. Ancak birkaç seneye yükselirsin.Yani o da doğru çok fazla yayıncı varken neden beni izlesinler fakat FIFA videoları çekenler arasında yaş olarak izleyicilere en yakın olanlardan biri benim, bu bence bir avantaj çünkü kendime göre söyleyeyim izlediğim kişi yaşıtım olunca daha zevkli oluyor videolar. Ayrıca tek bir konsept üzerinden gidiyorum ve FIFA'cılar bayaa biraz YouTube'da diğerlerine göre. Yani neden olmasın.
Kendimi geliştirmem gereken yönler çok var yeni başladığım için, 0 bilgiyle başladım. En çok da ekipman açısından. Mikrofon ve Green Screen alacağım yakın zamanda.
Pek gelişeceğinizi sanmıyorum videolarınıza göz gezdirdim gördüğüm kadarıyla sıradan videolar videoda ilgimi çekecek bir şeyler yapmanız lazım veya çoğunluğun oynadığı oyunları çekin PUBG: Mobile tarzı kitleniz büyüdükten sonra yavaş yavaş fifaya geçersiniz.
Emülatörden oynayabilirsin.Evet bu düşündüğüm bir şeydi çünkü neredeyse gördüğüm tüm futbol kanalları farklı oyunlarla kitle topladıktan sonra fifaya geçmiş. Fakat PUBG Mobile'ı mobilden nasıl çekeceğimi bilmiyorum daha doğrusu PUBG Among Us Brawl Stars çok popülerdi ama nasıl çekeceğimi bilmediğim için atamadım. Android kullansam bin türlü uygulama bulurum da IPhone'da ekran videosu çekmekten başka çare yok sanki![]()
Emülatörden oynayabilirsin.
Daha farklı oyun videoları çekebilirsin. Biraz daha hareketli komik videolar çekebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.