YouTube ana sayfasında videolar yok

Leather

Decapat
Daha fazla  
Selam, ektede görüldüğü gibi ana sayfamda herhangi bir video yok. Dün bu sorun yoktu ama bugün olduğunu fark ettim. Misafir hesapla girdiğimde ana sayfada videolar var. Telefondan bu hesapla girdiğimdede videolar var, fakat PC'de bu hesapla girdiğimde yok. Bunu nasıl çözebilirim, yardımcı olur musunuz?(defalarca sıfırladım, çerezleri sildim.)

Dosya Ekleri

• Screenshot_5.jpg
    Screenshot_5.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 84
Selam, ektede görüldüğü gibi ana sayfamda herhangi bir video yok. Dün bu sorun yoktu ama bugün olduğunu fark ettim. Misafir hesapla girdiğimde ana sayfada videolar var. Telefondan bu hesapla girdiğimdede videolar var, fakat PC'de bu hesapla girdiğimde yok. Bunu nasıl çözebilirim, yardımcı olur musunuz?(defalarca sıfırladım, çerezleri sildim.)

Hocam peki arama yapınca video çıkıyor mu?

Reklam engelleyici veya başka herhangi bir eklenti kullanıyor musunuz?
CTRL+F5 yapmayı deneyin.

@Leather Chrome ayarlarından donanım hızlandırmayı kapayın.
Sonra PC'yi yeniden başlatın.
Donanım hızlandırma zaten kapalı.
Hocam o zaman Opera gibi tarayıcılardan deneyin (hem daha az RAM yer)
Saolun.Zaten yakın zamanda Opera GX'e geçmeyi düşünüyorum.
Hocam o zaman Opera gibi tarayıcılardan deneyin (hem daha az RAM yer)
Hocam şimdi GX'i kurdum sorun yoktu.Google hesabıma giriş yaptığımda sorun ordada devam etti.Şaka gibi.

Son düzenleme:
Hocam Google hesabına girmeyin o zaman o şekilde kullanın sorun çıkmaz herhalde.
Saolun.
Hocam Google hesabına girmeyin o zaman o şekilde kullanın sorun çıkmaz herhalde.
Sorunun nedenini buldum,Youtubeyi açtığımda ana menüde başlamıyor.3 çizgiye basıp ana menüye bastığımda videolar geliyor.Fakat her çıkıp girdiğimde bunu yapmam gerekiyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı