Xion Megapat Katılım 4 Eylül 2014 Mesajlar 339 Makaleler 1 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ağustos 2021 #11 Leather dedi: Saolun. Sorunun nedenini buldum,Youtubeyi açtığımda ana menüde başlamıyor.3 çizgiye basıp ana menüye bastığımda videolar geliyor.Fakat her çıkıp girdiğimde bunu yapmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var. Bu şekilde çözdüm ben de. Başka bir çözüm varsa çok iyi olur. Çünkü ben videoları da tam ekran yapamıyorum.
Leather dedi: Saolun. Sorunun nedenini buldum,Youtubeyi açtığımda ana menüde başlamıyor.3 çizgiye basıp ana menüye bastığımda videolar geliyor.Fakat her çıkıp girdiğimde bunu yapmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var. Bu şekilde çözdüm ben de. Başka bir çözüm varsa çok iyi olur. Çünkü ben videoları da tam ekran yapamıyorum.
Leather Decapat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 85 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #12 Xion dedi: Bende de aynı sorun var. Bu şekilde çözdüm ben de. Başka bir çözüm varsa çok iyi olur. Çünkü ben videoları da tam ekran yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... bende yapamıyordum kanka yan hesabıma geçtim öyle idare ettim bugün sorun çözüldü Rolesional dedi: Hocam Google hesabına girmeyin o zaman o şekilde kullanın sorun çıkmaz herhalde. Genişletmek için tıkla... Hocam beklemekte fayda var çok anlamlı bir sözmüş.Sorunum bugün çözüldü .
Xion dedi: Bende de aynı sorun var. Bu şekilde çözdüm ben de. Başka bir çözüm varsa çok iyi olur. Çünkü ben videoları da tam ekran yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... bende yapamıyordum kanka yan hesabıma geçtim öyle idare ettim bugün sorun çözüldü Rolesional dedi: Hocam Google hesabına girmeyin o zaman o şekilde kullanın sorun çıkmaz herhalde. Genişletmek için tıkla... Hocam beklemekte fayda var çok anlamlı bir sözmüş.Sorunum bugün çözüldü .