Çözüldü YouTube "Arama geçmişiniz devre dışı" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LXYEAN1

Hectopat
Makaleler
3
1690967411532.png

Geçmiş kapalı şekilde YouTube'u kullanamıyorum. Kullanmamın tek şansı geçmişi açmak mı yoksa başka bir şey mi yapmam gerekli?

Çözüm
Aynı sorunu şu şekilde çözdüm. Youtube geçmişimi tamamen silip ilgilendiğim tarzda 2-3 videoyu izledim ve bu videolar geçmişim de gözükmeye başladı. Daha sonra arama geçmişimi duruklattım sadece bu 2-3 video kalacak şekilde, sonrasında sorun düzeldi eğer 2-3 videonun geçmişinde durmasında sıkıntı yoksa deneyebilirsin. Bu konu için hesap açtım umarım faydası dokunur.
Hocam kimi arkadaşların etkinlik kapalı olduğu için zaten geçmiş kısmı yok Yani (bu listede hiç video yok gibi bir yazı çıkabilir) o yüzden silemeyebilirler bu yüzden önce geçmişi açıp bir kaç video izlemesi lazım izledikten sonra onlar geçmişte dursun ve etkinlikleri geri kapatsınlar ben öyle yaptım ve şuan bende düzeldi.
Nasıl kullanamıyorsunuz?
Arama yapınca sıkıntı yok fakat ana sayfa fotoğrafını attığım şekilde gözüküyor dün geceye kadar bir sıkıntı yoktu ana sayfada videolar gözüküyordu.

Sıkıntı yok. Bir süre içeriside düzelecek. Ayarı ilk kapattığımızda anasayfa verilerini almayabiliyor.
Hocam benim ayarlar yaklaşık 2,3 senedir kapalı.

Arama yapınca sıkıntı yok fakat ana sayfa fotoğrafını attığım şekilde gözüküyor dün geceye kadar bir sıkıntı yoktu ana sayfada videolar gözüküyordu.

Hocam benim ayarlar yaklaşık 2,3 senedir kapalı.

Geçenlerde benimde gitti sanırım youtube birşeyleri güncelliyor. Hatta abonelikler sekmesi gitti geldi sıralama değişti falan. Muhtemelen ondan kaynaklı olabilir. Sonradan düzeldi çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı