Youtube Arka Planda Oynatma

UmutCan10

Hectopat
Katılım
6 Mart 2017
Mesajlar
173
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Android'de Youtube videolarını arka planda nasıl oynatabilirim? Arkadaşlarımda uygulamayı kapatınca oynamaya devam ediyor ama bende kapanıyor. Güncellemelere falan baktım çözemedim. Bilgisi olan var mı?
 
Bildiğim kadarıyla standart Youtube uygulamasında arka planda çalışma yok. Arkadaşlarınız hangi model telefon kullanıyor?

Üçüncü parti yazılımlar ile bu yapılabiliyor ama .apk kurulumunu tavsiye etmiyorum. Play Store'daki uygulamalar işe yarıyor mu test etmedim ancak bir sürü bu işi yaptığını iddia eden yazılım var.
 
Bu programları deneyebilirsin.

1 - Download YouTube Vanced APK [NON-ROOT]
2 - FireTube (Android)

Program kurmadan dinlemek istersen aşağıdaki şekilde ayar yaparak dinleyebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Android'de Youtube videolarını arka planda nasıl oynatabilirim? Arkadaşlarımda uygulamayı kapatınca oynamaya devam ediyor ama bende kapanıyor. Güncellemelere falan baktım çözemedim. Bilgisi olan var mı?
Program olarak bilgim yok ama IOS da safariden Youtube videolarını arka planda kullanabiliyorsun. Android versiyonu da vardır illaki.
 
Resim içinde resim (PiP) özelliği ile kullanıyorlar herhalde arka planda çalmayı. Ekran küçülüyor ve ana ekrana dönebilirsiniz. Ya da arka planda başka uygulama açabilirsiniz. Hala test aşamasında bir deneme. Herkeste aktif değil kanaatimce. Onun haricinde resmî YouTube uygulamasında arka planda müzik oynatma yok.

Aşağıdaki uygulamayı kullanabilirsiniz. Telefonunuza uygun olan sürümü indirin. Gayet başarılı ve stabil uygulama. Rootsuz cihazlarda çalışır.

https://www.apkmirror.com/apk/thescrabi/newpipe/
 
Newpipe bağımsız bir Youtube istemcisi. Gayet te iyi çalışıyor fakat birçok Youtube istemcisi var. Ben resmi Youtube uygulamasının modlanmış versiyonu olan Vanced'i kullanmanızdan yanayım. Tabii microG de indirmeniz gerekecek. Çünkü Watch Later veya Confirm Your Age For This Video gibi ayrıcalıkları elde etmek için Google Authentication'a ihtiyaç duyacaksınız.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı