YouTube, artık Brave Browser'in reklam engelleyicisini devre dışı mı bırakıyor?

583237

Decapat
YouTube'da film izlerken şu hatayı aldım.

1734726045786.png

Kullandığım tarayıcı Brave browser, bir hata mı var yoksa gerçekten bu tarayıcıda mı reklam engelleyemiyor?

Reklam engelleyici ayarım katıda, başka videolarda da denedim. Aynı hata.

Hocam eskiden engellemiyordu sadece 3 videoyu reklamsız izlerseniz reklam engelleyiciyle video açmazdı sanırım ama şimdi komple kapatmış.

YouTube'da film izlerken şu hatayı aldım.

Eki Görüntüle 2378553

Kullandığım tarayıcı Brave browser, bir hata mı var yoksa gerçekten bu tarayıcıda mı reklam engelleyemiyor?

Reklam engelleyici ayarım katıda, başka videolarda da denedim. Aynı hata.
Operanın kendi reklam engelleyicisinin bu filtrelemeye takılmadığını ve reklamsız video izleyebildiğini söyledi bir arkadaşım. Bende premium olduğu için denemedim ama siz deneyebilirsiniz.

Chrome'da sabah gitti bende Ublock origin. Ublock origin lite kurdum şimdilik onda problem yok. Asıl çok kullandığım Hoover Zoom+ eklentisini de kaldırmışlar. İmleci resim üzerine getirince büyütüyordu hangi platformda olursan ol. 200 milyar dolarlık reklam sektörünü kaybetmemek için ilginç dikta yöntemleri uyguluyorlar. Chromium kendi mezarını kazıyor. Herkesin midesi bulandı reklamlardan artık. İyice abarttılar işi. En iyisi Gecko altyapılı Zen Browser'a geçmek artık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı