YouTube bir anda siyah ekran veriyor

Emrullah Enes

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel® Core™ i5-11400H CPU
Crucial & Kingston 2x8GB(16GB) DDR4 3200Mhz Ram
512GB WD SN570 M.2 SSD
Nvidia Geforce RTX3050TI Max Performance 4GB GDDR6 GPU
15,6" FHD 1920x1080 144Hz IPS Mat LED Display
Meslek
Öğrenci
Chrome'da YouTube'u kullanırken açtığım videolar ilk açtıktan birkaç saniye sonra bütün ekran 1 saniyelik siyah oluyor. Sonra düzeldiğinde videoları bu şekilde bırakıyor. Kendim devam ettiriyorum videoyu. Bir andan sonra can sıkıcı olmaya başladı. Nasıl düzeleceği konusunda bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
AdBlock varsa kaldır hocam. YouTube AdBlock engellemek için bir ton yeni güncelleme getirdi. Onunla alakası olabilir.

AdBlock varsa kaldır hocam. YouTube AdBlock engellemek için bir ton yeni güncelleme getirdi. Onunla alakası olabilir.
2 tane kurulu hem de
Bir de öyle deniyim, öneriniz için teşekkür ederim.

Adblock .vb YouTube'ı etkilebileyecek eklentileri kaldırın veya devre dışı bırakın. @ququleta hocamın dediği gibi YouTube'un adblocklar için getirdiği güncellemelerle ilgili olabilir, onun dışında çerezleri temizleyip yeniden girebilirsiniz. Farklı tarayıcılarla deneyebilirsiniz.

2 tane kurulu hem de
Bir de öyle deniyim, öneriniz için teşekkür ederim.
Hocam stabilite ve performans için arasından birini seçip kullanmanızı tavsiye ederim, tavsiyem uBlock Origin'dir. Eğer iki ve daha fazlasını kullanacaksanız çakışmalar yaşanabilir.

AdBlock kullanacaksan YouTube'da devre dışı bırak diğer siteler de açık olsun. Sonuç olarak sadece YouTube'a geldi bu politikalar .

Hocam stabilite ve performans için arasından birini seçip kullanmanızı tavsiye ederim, tavsiyem uBlock Origin'dir. Eğer iki ve daha fazlasını kullanacaksanız çakışmalar yaşanabilir.
Birden fazla kullanmayı kendim seçmedim açıkçası ya. Kaspersky'ın yanında gelen uzantıda mevcut idi. YouTube reklamlarını engellemediği için ekleme yapmam gerekti. Alttaki'nin reklam engelleme özelliğini kapatıp AdGuard'ı da kaldırıyım. uBlock Origin'i de bi deneyimlesem iyi olur.

AdBlock kullanacaksan YouTube'da devre dışı bırak diğer siteler de açık olsun. Sonuç olarak sadece YouTube'a geldi bu politikalar .
YouTube için kuruyordum aslında ya

Eğer Kaspersky'dan reklam engellemeyi kapatırsanız bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Eğer Kaspersky'dan reklam engellemeyi kapatırsanız bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
İki şekilde de deneyeceğim, bi' bakayım ben. Tekrardan teşekkür ederim ikinize de ilgilendiğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…