Çözüldü YouTube "böyle bir kanal yok." hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

WaLeX

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün yeni bir YouTube kanalı oluşturdum ve kanalı oluşturduğum hesabın kullanıcı adını kanal oluşturduğum esnada değiştirdim (muhtemelen sorunun kaynağı) bu arada ilk başta kanal oluşmadığı için kanalı oluştururken seçtiğim kullanıcı adını başka bir hesabımla kanal oluşturmaya çalışırken yine kullandım. Her neyse, daha sonra kanalım kısmına tıkladığımda "böyle bir kanal yok." hatası aldım fakat daha sonra video yüklemeye çalıştığımda video yükleyebildim; hatta ve hatta başka cihazlardan başka hesaplarla bile videoya erişilebiliyordu ancak kanala girildiğinde tekrar "böyle bir kanal yok." hatası alıyorum. Ne yapmalıyım çok çaresiz kaldım iletişime de geçemiyorum YouTube ile.

Çözüm
Şu şekilde bir etiket oluyor normalde. YouTube kanalının URL'sinde de bu yazması gerek. Sende yok. Son çare şöyle bir yöntem var, YouTube Studio'ya gir ekran görüntüsü paylaştığın yerden.

Orada şöyle bir link çıkacak;
htps://studio.youtube.com/channel/UCQnyPCEUYTzp0q3updSj9BA
Bu linkin başındaki studio. kısmını sil, şu hale getir;
https://youtube.com/channel/UCQnyPCEUYTzp0q3updSj9BA

Bu link ile kanalına girebilmen lazım.

1731447806207.png
Videonun linkini atabilir misin? Oradan kanala erişmeyi deneyeyim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videona herhangi bir yorum yazabilir misin?

Sağ üstteki fotoğrafın ile YouTube kanal fotoğrafın aynı değil. İkinci olarak da kanal isminin yanı sıra bir etiketinin olması lazımdı. Discord'daki eski kullanıcı adı mantığı gibi. Sende o da yok şu an.

Sağ üstteki M yazan yere tıklayıp oradan ekran görüntüsü atar mısın?

Sağ üstteki fotoğrafın ile YouTube kanal fotoğrafın aynı değil. İkinci olarak da kanal isminin yanı sıra bir etiketinin olması lazımdı. Discord'daki eski kullanıcı adı mantığı gibi. Sende o da yok şu an.

Sağ üstteki M yazan yere tıklayıp oradan ekran görüntüsü atar mısın?
1731447778691.png

Şu şekilde bir etiket oluyor normalde. YouTube kanalının URL'sinde de bu yazması gerek. Sende yok. Son çare şöyle bir yöntem var, YouTube Studio'ya gir ekran görüntüsü paylaştığın yerden.

Orada şöyle bir link çıkacak;
htps://studio.youtube.com/channel/UCQnyPCEUYTzp0q3updSj9BA
Bu linkin başındaki studio. kısmını sil, şu hale getir;
https://youtube.com/channel/UCQnyPCEUYTzp0q3updSj9BA

Bu link ile kanalına girebilmen lazım.

1731447806207.png

Çözüm
İlk seferde bende erişemiyordum fakat YouTube aramaya ismini yazdım ve oradan girdiğimde başarılı bir şekilde giriş yaptı. Daha sonrasında her yerden giriş yapabildim.
1731447980999.png

Bahsettiğim etiket şimdi geldi sana. Kanalın yeni diye gelmemiştir belki ilk başta.

1731448068146.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı