Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #1 Brave kullanıyorum ama YouTube'a giremiyorum. Opera, Chrome falan indirmemi istiyor. Neden böyle?
Çözüm Measterpo 17 Nisan 2021 Yang Mills dedi: Bende girmiyor, anlamış değilim. Güncellemeler tam. Böyle bir hata var. Sonra hatırlatınca giriyor normal ama neden böyle bir hata var? Eki Görüntüle 979607 Genişletmek için tıkla... User-Agent`ı kapatmayı deneyin, ayarlarından tarayıcıyı, işletim sistemini değiştirdiyseniz bu şekilde hatalarla karşılaşabiliyorsunuz.
Yang Mills dedi: Bende girmiyor, anlamış değilim. Güncellemeler tam. Böyle bir hata var. Sonra hatırlatınca giriyor normal ama neden böyle bir hata var? Eki Görüntüle 979607 Genişletmek için tıkla... User-Agent`ı kapatmayı deneyin, ayarlarından tarayıcıyı, işletim sistemini değiştirdiyseniz bu şekilde hatalarla karşılaşabiliyorsunuz.
KS KS Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #11 Measterpo dedi: User-Agent`ı kapatmayı deneyin, ayarlarından tarayıcıyı değiştirdiyseniz bu şekilde hatalarla karşılaşabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman teşekkürler. KyryloDN dedi: Brave'yi güncelle. Genişletmek için tıkla... Zaten güncel. s3yit dedi: User agent changer kullanarak kendinizi Linux göstermişsiniz Chrome sürümü eski gözüküyor o yüzdendir. Genişletmek için tıkla... Evet bilerek yaptım, penguen çok tatlı duruyor çünkü. Chrome son sürüm olarak ayarlamıştım bilmiyorum. Teşekkürler herkese, konu kilitlenebilir. Artı 0 Eksi
Measterpo dedi: User-Agent`ı kapatmayı deneyin, ayarlarından tarayıcıyı değiştirdiyseniz bu şekilde hatalarla karşılaşabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman teşekkürler. KyryloDN dedi: Brave'yi güncelle. Genişletmek için tıkla... Zaten güncel. s3yit dedi: User agent changer kullanarak kendinizi Linux göstermişsiniz Chrome sürümü eski gözüküyor o yüzdendir. Genişletmek için tıkla... Evet bilerek yaptım, penguen çok tatlı duruyor çünkü. Chrome son sürüm olarak ayarlamıştım bilmiyorum. Teşekkürler herkese, konu kilitlenebilir.
benmuhammed Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.532 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul - Turkey 17 Nisan 2021 #12 Bende herhangi bir sorun yok. User agent changer kullanmışsınız sanırım. Artı 0 Eksi