YouTube canlı yayın şu anda kullanılmıyor hatası

yigitgok80

Hectopat
Daha fazla  
YouTube'da yayın açamıyorum. Telefonumu doğruladım, bir de 24 saat bekledim. 10 dakikalık yayın açtım, yayın kullanılmıyor dedi.

Hayır, bugün 10 dakika açtım, sonra chat akmıyordu. Baktım yayın da akmıyor, bitmişti. Öyle fark ettim.

canlı yayın şu anda kullanılamıyor hatası oluyor etkinleştir butonu çıkmıyor zaten çıksaydı ona basıp 24 saat beklerdim ve sonra canlı yayın açabilirdim ama neden etkinleştir butonu çıkmıyor ne olur nasıl düzelteceğim onu bana anlatın hiç bu hata düzelmiyor ne yapacağım ne olur bana anlatın.
canlı yayın şu anda kullanılamıyor hatası oluyor etkinleştir butonu çıkmıyor zaten çıksaydı ona basıp 24 saat beklerdim ve sonra canlı yayın açabilirdim ama neden etkinleştir butonu çıkmıyor ne olur nasıl düzelteceğim onu bana anlatın hiç bu hata düzelmiyor ne yapacağım ne olur bana anlatın.

Son düzenleme:
Canlı yayın şu anda kullanılamıyor hatası oluyor etkinleştir butonu çıkmıyor zaten çıksaydı ona basıp 24 saat beklerdim ve sonra canlı yayın açabilirdim ama neden etkinleştir butonu çıkmıyor ne olur nasıl düzelteceğim onu bana anlatın hiç bu hata düzelmiyor ne yapacağım ne olur bana anlatın.

Bende de aynısı oluyor, YouTube'ta da kimse anlatmamış.

Hayır, bugün 10 dakika açtım, sonra chat akmıyordu. Baktım yayın da akmıyor, bitmişti. Öyle fark ettim.
bide sana bişey dicem 24 saat bekleriz ama canlı yayın şu anda kullanılamıyorun altında hiç bişey yazmıyo ne yapcam
bide sana bişey dicem 24 saat bekleriz ama canlı yayın şu anda kullanılamıyorun altında hiç bişey yazmıyo ne yapcam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı